50ml Kačių katžolių purškalas Sveiki ingredientai Katinų purškalas kačiukams, katėms ir atraktantas Lengva naudoti ir saugu naminiams gyvūnėliams Dovanos naminiams gyvūnėliams

€0.54 €1.39

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China
  • Is Smart Device - no
  • Toys Type - Tunnels
  • Material - nylon
  • Type - cats

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pristatome nekenksmingą purškiamą katžolę katėms, kuri sužadins daugumą kačių! Tiesiog purškite jį ant rankų ar drabužių, kad praturtintumėte žaislus ir stebėtumėte, kaip jūsų augintinis greitai prisitaiko prie naujos aplinkos. Padovanokite savo pūkuotam draugui džiaugsmo dovaną su šiuo nenugalimu katžolės purškalu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Catnip Spray

Talpa: 50ml

Tinkamumo laikas: 3 metai

Sudėtis: katžolių ekstraktas

Atsargumo priemonės:

1, kai kurios katės neturi jausmo katžolei, tačiau dauguma kačių reaguoja į katžolės kvapą;

2, Nerekomenduojama naudoti kačiukams ir nėščioms katėms, rekomenduojama naudoti vyresnėms nei 6 mėnesių katėms;

3, nenaudokite dažnai katėms, naudokite per daug kartų ir katė nebus jautri kvapui;

4, katžolių purškalo negalima purkšti tiesiai į katę, nes dėl to katės gali lengvai išsigąsti tokio elgesio;

5, nepurkškite ant maisto.

Pakuočių sąrašas:

Kačių katžolių purškalas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Augalinė laimė: Palepinkite kambarines kates mūsų katžolės purškalu, kuris užpiltas natūraliais ekstraktais. Tai sveikas ir nekenksmingas būdas pakelti jų nuotaiką be jokio šalutinio poveikio ar dirginimo.

2.Instant Mood Boost: Mūsų purškalo su katžolėmis sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurie mažina stresą ir vienatvę, jaudina daugumą kačių ir padidina jų energiją bei smalsumą. Puikiai tinka kambarinėms katėms, kurioms reikia stimuliacijos ir linksmybių.

3.Padidinkite intymumą: Purkšdami jį ant rankų ar drabužių, galite pritraukti kačių dėmesį ir leisti joms imtis iniciatyvos priartėti prie jūsų, sustiprindami jūsų santykius su jomis.

4.Playtime Enhancer: Spritz ant žaislų ar kačių lovų, kad padidintumėte savo pūkuoto draugo žaidimo laiką. Skatina jų natūralų smalsumą ir instinktus, padidina žaislų naudojimo greitį ir gyvenimo trukmę bei pagerina jų žaislų kolekciją.

5.Aplinkos reguliavimas: tiesiog purkšdami šį katžolės tirpalą tose vietose, kur jūsų kambarinė katė jaučiasi nejaukiai dėl aplinkos pokyčių, galite greitai padėti savo kačių draugui prisitaikyti prie naujos aplinkos ir sumažinti bet kokią baimę bei diskomfortą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai