5 metrų lenkiamų lubų užuolaidų bėgelių keitimas Lankstus lubų užuolaidų bėgelis, užuolaidų bėgelis, priedai, lenktas užuolaidų bėgelis

€25.93 €37.57

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sukomplektuoti priedai: užuolaidų vikšro komplektą sudaro 1 x 5m lankstus užuolaidinis bėgelis, 26 x bėgių ritinėliai, 26 x užuolaidų kabliukai, 9 x nuimami lubų laikikliai, 9 x tvirtinimo varžtai, 9 x guminiai kištukai 4 x galiniai dangteliai ir 1 universalus atsuktuvas, pakankamas kiekis.

Minkštas ir lankstus: išlenktas užuolaidų bėgelis gali būti sulenktas, kad tilptų bet kokios formos ir dydžio langai. Nuimami lubų laikikliai lengvai pritvirtina užuolaidas prie lubų. Tylus slinkties ratukas taip pat suteikia jums patogų privatumą.

Pjaustymas Bendras lanksčių užuolaidų bėgelių ilgis yra 5 metrai. Galite išplėsti takelį, pritvirtindami galus prie ištisinio bėgio, o užuolaidų bėgių sienos laikiklį taip pat galima nupjauti smulkiu dantų pjūklu.

Patvarus: RV užuolaidų takelis pagamintas iš PVC išorėje ir minkšto anglinio plieno viduje.Lankstus, tvirtas ir lankstus, be įtrūkimų ir geresnės apkrovos, todėl jie gali sulenkti daugeliu kampų nesulūždami.

Platus panaudojimo spektras Lankstus lubų užuolaidų laikiklis gali būti naudojamas kaip pakabinamos užuolaidos, kambario skiriamosios užuolaidos, dušo užuolaidos, foninės sienos, festivalio dekoracijos ir kt. Galima naudoti kambariuose, biuruose, nameliuose ant ratų, ligoninėse, viešbučiuose ir kt.

Medžiaga: plastikas

spalva: balta

Pakuote sudaro:

1 x 5m lankstus užuolaidinis bėgelis

26 x vikšriniai volai

26 x užuolaidų kabliukai

9 x nuimami

lubų laikikliai 9 x tvirtinimo varžtai

9 x guminiai

kamščiai 4 x galiniai dangteliai

1 x universalus atsuktuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai