Žiemos šiltos sniego slidinėjimo pirštinės Mielos vandeniui atsparios šalčiui atsparios snieglenčių pirštinės Storos animacinių filmų sportinės kumštinės pirštinės

€4.00 €6.79

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Polyester
  • Model Number - Snow Ski Gloves
  • Feature3 - Built to Last
  • CN - Shanghai
  • Feature4 - Easy to Wear
  • Origin - Mainland China
  • Feature5 - Adjustable
  • Feature2 - Waterproof and Warm
  • Feature1 - Stylish Cartoon Pattern

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Tipas: sniego slidinėjimo pirštinės

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Stilingas animacinio filmo modelis: mūsų vaikams "Unisex" žieminės sniego slidinėjimo pirštinės pasižymi žaviu ir akį traukiančiu animacinių filmų modeliu, kuris suteikia žaismingumo jūsų vaiko žiemos ansambliui. Dėl ryškių spalvų ir žavingo dizaino šios pirštinės tampa mados pareiškimu, o jūsų mažylis išlieka šiltas ir jaukus.

Neperšlampamas ir šiltas: Neleiskite, kad drėgnas ir vėsus oras sugadintų jūsų vaiko žiemos nuotykius. Mūsų pirštinės yra specialiai sukurtos su vandeniui atsparia išore, kuri atstumia drėgmę, išlaikydama jūsų vaiko rankas sausas lauko užsiėmimų metu sniege. Izoliacinis interjeras suteikia išskirtinę šilumą, užtikrinančią, kad jūsų vaikas išliks patogus ir apsaugotas nuo šalto oro.

Built to Last: Mes suprantame patvarumo svarbą, kai kalbama apie vaikų lauko įrangą. Štai kodėl mūsų "Kids Unisex" žiemos sniego slidinėjimo pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų ir sustiprintų siūlių, kad būtų galima naudoti ilgą laiką. Šios pirštinės gali atlaikyti grubų žaidimą, todėl jos yra patikimas pasirinkimas aktyviems berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems tyrinėti lauką.

Reguliuojamas ir lengvai dėvimas: Mes tikime, kad jūsų vaikui pritaikysime patogų ir pritaikytą pritaikymą. Štai kodėl mūsų žieminės pirštinės turi reguliuojamus riešo dirželius, leidžiančius saugiai ir individualiai priglusti. Dėl lengvo, lengvo dizaino vaikams patogu savarankiškai užsimauti ir nusimauti pirštines, taip skatinant jų savarankiškumo ir savarankiškumo jausmą.

Puiki dovanos idėja: Šios pirštinės ne tik skirtos žiemos pramogoms, bet ir yra puikus pasirinkimas kasdieniam dėvėjimui šaltuoju metų laiku. Jie yra pakankamai universalūs, kad juos būtų galima dėvėti įvairioms lauko veikloms, tokioms kaip vaikščiojimas, žygiai pėsčiomis ar net tiesiog sniego senių statymas kieme. Investuokite į mūsų "Kids Unisex" žiemos sniego slidinėjimo pirštines šiandien ir padovanokite savo vaikui šilumos, apsaugos ir linksmybių dovaną šį žiemos sezoną!

Komplektą sudaro:

1Vnt sniego slidinėjimo pirštinės

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai