Vonios saugos griebtuvo strypo slydimui atspari saugi dušo rankena su siurbtuku vonios kambario pagalbinė rankena vyresniesiems ir neįgaliesiems

€9.23 €18.46

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Bathroom Grab Bar
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų dušo griebtuvas puikiai tinka pagyvenusiems žmonėms ir lengvai montuojamas be nagų. Jo reguliuojama kryptis suteikia papildomą paramą įlipant ir išlipant iš dušo ar tualeto. Pasidalykite šiuo svarbiu elementu su vyresniais draugais, kad padidintumėte saugumą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Bathroom grab bar

Spalva: Šviesiai mėlyna

Dydis: apie 28 * 8 * 8 cm / 11.02 * 3.15 * 3.15 colių

Svoris: apie 200g

Medžiaga: PP

Tvirtinimo būdas: stiprus vakuuminis siurbtukas

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Dušo griebtuvo rankena

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Universalus palaikymas: sumažinkite kritimo riziką naudodami mūsų griebtuvą dušui. Puikiai tinka įvairiems vartotojams, pavyzdžiui, pagyvenusiems žmonėms, neįgaliesiems, nėščioms moterims ir vaikams. Gali pasigirti neslystančia technologija, užtikrinančia didesnį saugumą ir ramybę.

2.Montavimas lengvas: mūsų dušo rankena pagyvenusiems žmonėms turi tvirtus siurbtukus, kurie užtikrina saugų sukibimą ir pritvirtina jį vietoje be jokių nagų.

3. Inovatyvus tvirtinimo dizainas: Su išmania fiksavimo funkcija šis reguliuojamas dušo griebtuvas senjorams užtikrina stabilumą ir saugumą ant įvairių lygių paviršių. Jį lengva pritaikyti bet kuria kryptimi ir jis išlieka stabilus, nerizikuodamas nukristi ar paslysti.

4. Plačioms progoms: Mūsų dušo griebtuvas tinka voniai, tualetui, stiklinėms durims, vonios kambariui, spintai, virtuvei, miegamajam, suteikdamas patikimą ir saugią paramą kasdieniam naudojimui.

5.Dėmesingas dovanų pasirinkimas: užtikrinkite savo šeimos vonios saugumą naudodami mūsų vandeniui ir aliejui atsparią griebtuvą - apgalvotą dovaną artimiesiems, draugams ir kolegoms.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai