apsauga nuo UV spindulių rankovės kvėpuojančios nuo saulės rankų rankovės laisvos apsaugos nuo saulės sportinės rankų rankovės rankų dangteliai, apsaugantys odą nuo saulės nudegimo

€3.93 €7.87

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material Type - COTTON
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas:

Ši rankovė pagaminta iš poliesterio, o ledo šilko audinys yra minkštas ir patogus, draugiškas odai ir nedirginantis.

Apsauginis kremas nuo saulės ir kvėpuojantis, efektyviai blokuoja UV spindulius, apsaugo nuo odos nudegimo ir palaiko vėsą net esant aukštai temperatūrai, aukštos kokybės audinys gali numalšinti prakaitą ir greitai išdžiūti, todėl karštą vasarą jūsų oda jaučiasi gaivi.

Trūkstamo piršto dizainas yra patogus kasdieniam darbui ir sportui, jį patogiau dėvėti.

Unisex fit, rankovės suteikia geresnę apsaugą, kai dirbate lauke ar užsiimate bet kokia veikla lauke. Tokie kaip golfas, žvejyba, vairavimas, važiavimas dviračiu, bėgiojimas, alpinizmas, sodininkystė, krepšinis, tenisas ir kt. Jis taip pat tinka veiklai patalpose, kad išvengtumėte dulkių ant rankų.

Funkcijos:

Produkto pavadinimas: UV aušinimo rankovės

Sudėtis: poliesteris

Spalvos: balta, juoda

Taikoma lytis: neutrali / tiek vyrai, tiek moterys

Pakuočių sąrašas:

2vnt * rankovės nuo UV spindulių

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Odai draugiška medžiaga: Aušinimo rankos rankovės turi ilgą tarnavimo laiką, yra pagamintos iš odai draugiškos poliesterio medžiagos, ledo šilko audinys yra minkštas ir patogus, draugiškas odai ir nedirginantis.

2.Apsaugokite savo odą: Rankų aušinimo rankovės gali apsaugoti jūsų odą visą vasarą, efektyviai blokuoti UV spindulius, išvengti odos nudegimo saulėje ir turėti galingą apsaugą nuo saulės.

3. Kvėpuojanti oda: UV aušinimo rankovės daro jūsų odą kvėpuojančią, kai prakaituojate, ji gali greitai sugerti prakaitą, todėl jūsų rankos visą dieną jaučiasi žvalios.

4.Stretch Elastic Band: Apsauginių rankų rankovių elastinė juosta išlaiko rankoves vietoje, nelengva nukristi. Nykščio skylė leidžia lengvai nešioti, kai atliekate pavedimus.

5.Platus pritaikymas: Apsaugos nuo UV spinduliais rankovės plačiai naudojamos golfui, žvejybai, vairavimui, važiavimui dviračiu, bėgiojimui, laipiojimui, sodininkystei ir kitai vidaus ir lauko veiklai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai