Biudžeto planavimo priemonė Pinigų segtuvas Grynųjų pinigų biudžeto segtuvas su užtrauktuku Grynųjų pinigų vokai ir išlaidų lapai biudžeto sudarymui ir

€13.37 €26.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Budget Binder
  • Type - School diaries
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ar norite tvarkingai laikyti grynuosius pinigus, kuponus, bilietus ir antspaudus? Ar jums reikia patvaraus ir stilingo segtuvo, kuris gali padėti geriau valdyti pinigus? Jei taip, tada jums patiks šis pinigus taupantis segtuvas!

Šis segtuvas pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, kuri yra minkšta liesti ir lengva Weight.It turi kelias kišenes ir lizdus, kad grynieji pinigai, kortelės, kvitai ir kiti daiktai būtų tvarkingai sutvarkyti.Taip pat galite jį naudoti dienoraščiams tvarkyti, išlaidoms įrašyti, biudžeto planavimui ir pan.

Šis segtuvas yra puiki dovana sau ar artimiesiems per Padėkos dieną ar bet kurią kitą Occasion.It padės sutaupyti pinigų ir laiko bei palengvins jūsų gyvenimą.

Specifikacijos:

Rinkinyje yra: 12 maišelių su užtrauktuku + 12 mažų gėlių biudžeto kortelių + 4 gėlių formos angliški lipdukai + 24 lipdukai 1 + 1 rožinio aukso rašiklis

Teksto puslapių skaičius: 100 (lapai)

Produkto dydis maždaug: 19cm * 13cm * 3.6cm

Bendras svoris: apie 350g

Produktų sąrašas:

1 rinkinys * Biudžeto segtuvas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Geresnis organizavimas: Kontroliuokite savo finansus naudodami šį biudžeto segtuvą. Tai skatina gerus išlaidų įpročius, suteikdama gerai organizuotą erdvę gryniesiems pinigams, kuponams, bilietams ir antspaudams. Jos praktinės funkcijos užtikrina efektyvų sąskaitų valdymą.

2. Apsauginis ir tvirtas: Mūsų biudžetinio segtuvo dangtelis pagamintas iš aukščiausios kokybės PU odos, užtikrinant visišką apsaugą nuo drėgmės, nusidėvėjimo, ir ašarų. Investuokite į patikimą ilgalaikio finansinio planavimo kompanioną.

3.Handy to Carry: Dėl lengvo ir kompaktiško 19 x 13 x 3,6 cm dizaino šį biudžetinį segtuvą lengva nešiotis, todėl jis yra puikus kompanionas jūsų kelionių ekspedicijoms.

4. Plačiai naudojamas: Mūsų biudžeto segtuvas suteikia galimybę organizuoti savo finansus. Platus pritaikymas yra idealus pasirinkimas biuro reikmėms ir verslo kelionėms. Nuo dienoraščių vedimo iki išlaidų sekimo ir biudžeto planavimo – šis universalus sprendimas padės jums apsivilkti.

5.Tobula dovana: Padėkite savo artimiesiems valdyti savo finansus ir pasiekti savo tikslus naudodami mūsų biudžeto segtuvą. Švęskite ypatingas progas, tokias kaip gimtadieniai, Padėkos diena, Naujieji metai, Kalėdos ar Valentino diena, su apgalvota dovana, skatinančia finansinį stabilumą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai