Sulankstomas lėto pašaro dubuo Sutirštintas plastikinis neslystantis šuniuko tiektuvas Riebalų silikonas Dvigubi naminių gyvūnėlių indai Nešiojamas maisto tiektuvas ir vandens dubuo

€9.78 €19.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Bowls
  • Origin - Mainland China
  • Applicable Dog Breed - Universal
  • Type - Dogs

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sulankstomas lėto pašaro dubuo Sutirštintas plastikinis neslystantis šuniukų tiektuvas Riebalų silikonas Dvigubi naminių gyvūnėlių patiekalai Nešiojamas maisto tiektuvas ir vandens dubuo (dropshipping / didmeninė prekyba)

Pardavimo taškai:

1.Dual Bowl dizainas: Šie sulankstomi šunų dubenys pasižymi dvigubo dubenėlio dizainu, leidžiančiu vienu metu patiekti vandenį ir maistą savo augintinių draugams.

2. Nelengva išsilieti: Mūsų sulankstomi šunų dubenys gali pasigirti lengvai pagaunamais išsiliejimais ir dideliu pagrindu su neslystančiomis silikoninėmis pagalvėlėmis, kad būtų išvengta išvertimo. Mėgaukitės be rūpesčių maitinimu ir lengvu laikymu net pačiose ankštiausiose erdvėse.

3.Stable and Anti-Turnping: Suprojektuoti su neslystančiais ir nuo apvirtimo apsaugančiais silikoniniais įklotais, šie šunų lėtos tiektuvo dubenys neleidžia dubeniui judėti ir pritvirtina vietoje, lengvai neužkliūdami už jūsų pūkuoto draugo.

4. Patikimos medžiagos: Su patvariu karabinu mūsų sulankstomas šunų dubuo užtikrina lengvą nešiojamumą.Naminiams gyvūnėliams pritaikytas silikono dizainas yra aukštos kokybės, patikimas ir be kvapo, todėl tai puikus pasirinkimas kasdieniams pasivaikščiojimams ir kelionėms.

5.Plati naudojimo sritis: Galite pasirūpinti savo pūkuoto draugo valgymo poreikiais, nesvarbu, ar tai būtų maistas, ar vanduo, naudodami mūsų sulankstomus šunų dubenėlius. Šie lengvai valomi, mašina plaunami sulankstomi dubenys puikiai tinka žygiams pėsčiomis, stovyklavimui, kelionėms ir iškyloms.

6. Pasiimkite savo pūkuotus draugus į žygį su mūsų sulankstomais šunų dubenėliais! Sukurtas su neslystančiais ir nuo apvirtimo apsaugančiais silikoniniais įklotais, jį nėra lengva apversti ir leidžia vienu metu maitinti 2 augintinius. Be to, sulankstomas lėto padavimo dubuo puikiai tinka šėrimui kelyje.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: PET silikono sulankstomas dubuo

Spalva: pilka, mėlyna

Medžiaga: silikonas

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Sulankstomi šunų dubenys

1vnt* Karabinas

Visi atsiliepimai

Susiję produktai