Vyriški klasikiniai kostiumai Nauji dizainai 2018 m. Mada Vyriški kostiumai Pilkos juostelės Paltas Kelnės Dviejų dalių komplektas Terno Masculino Slim Fit Smokingai

€67.86 €84.82

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Type - Suits
  • Closure Type - Single Breasted
  • Pant Closure Type - Zipper Fly
  • Fit Type - skinny
  • Clothing Length - Regular
  • Style - Formal
  • Brand Name - JELTONEWIN
  • Model Number - c-089
  • Material - COTTON, Polyester
  • Gender - MEN
  • Front Style - Flat

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Prieš pateikdami užsakymą, atidžiai perskaitykite šias pastabas:

1. Visi kostiumai bus pagaminti pagal jūsų pateiktus išmatavimus ir skirtingas asmuo, skirtinga figūra, kostiumas yra daugiau nei 90% panašus į paveikslėlį, o kaklaraiščiai turi tik gryną spalvą, negali būti 100% tokie patys kaip paveikslėlis, prašau suprasti.

2. Tarp nuotraukos ir gatavo kostiumo gali būti nedidelis spalvų skirtumas (tai nėra klaida), nes skirtinguose ekranuose gali būti skirtingai rodoma ta pati spalva .

3. Esame profesionalus kostiumų gamintojas, todėl galime suteikti individualias paslaugas. Galite mums pasakyti, ko norite, tada mes galime suprojektuoti ir pagal užsakymą pagaminti jums kostiumą.

4. Mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybė.Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Vyriški klasikiniai kostiumai Nauji dizainai 2018 Mada Vyriški kostiumai Pilkos juostelės Paltas Kelnės Dviejų dalių rinkinys Terno Masculino Slim Fit smokingai

Priemonių vadovas

1. iškirptė=______cm arba colis. 2. petys=______cm arba colis. 3. rankovės=______cm arba colis. 4. rankos skylė=______cm arba colis. 5. riešas = ______cm arba colis. 6.krūtinė=______cm arba colis. 7.pilvas=______cm arba colis. 8.juosmuo=______cm arba colis.

9.Hip=______cm arba colis. 10.Striukės ilgis=______cm arba colis.

11.Kelnių ilgis=______cm arba colis. 12.šlaunys = ______cm arba colis.

13.aukštis = ______cm arba colis. 14. svoris=______Kg/svaras.

ūgis ir svoris taip pat yra svarbi informacija apie pagal užsakymą pagaminto kostiumo dydį.jūs turėjote geriau juos mums suteikti.

Pastaba: A.Kostiume nėra jokių aksesuarų, tokių kaip gėlė, kepurė ,ramentas ir kt. (jei šie aksesuarai pavaizduoti nuotraukose)?. B.Spalva gali skirtis tarp skirtingų CRT ir LCD ekranų .mes negalime garantuoti, kad mūsų gaminių spalva bus lygiai tokia pati su nuotraukomis, kurias matėte, o kai kurie kaklaraištis negali būti tas pats, mes turime tik gryną spalvotą kaklaraištį. C.Prašau?pateikite man savo tikslų dydį?ir spalvą pateikdami užsakymą , ir aš labai džiaugiuosi galėdamas apdoroti grąžinimus, kai reikia, kad kostiumas labai tiktų jums ! D.Prieš užsakydami atidžiai perskaitykite šį sąrašą ir užduokite visus klausimus.

Siunta A.Kostiumas gali būti baigtas per 3-7 dienas. Per ypatingą šventę, pvz., Kinijos festivalio šventę, nacionalinę šventę, pristatymo laikas bus šiek tiek ilgesnis.

B.Pristatymo laikas priklauso nuo pristatymo būdo. UPS, DHL užtruks 2---6 darbo dienas.

7---18 darbo dienos EMS

Mokėjimo

Mokėjimas turi būti atliktas kreditine kortele, pavedimu, "Western Union".

Pirkite daugiau, sutaupykite daugiau. Jei perkate dvi ar daugiau prekių kartu. Džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti kombinuotą siuntimo nuolaidą, tačiau kombinuotas siuntimas jums labai sutaupys siuntimo išlaidas.

Apie mus

Mes esame kostiumų ir moteriškų suknelių gamybos įmonė daugiau nei 10 metų, mūsų verslas visame pasaulyje

Savybės A) tiekimo kostiumo vestuvinė suknelė, vakarinė suknelė, prom suknelė, gėlių mergaičių suknelės ir vestuvių aksesuarai. B) skirtingos spalvos ir skirtingo dydžio C) aukšta kokybė D) konkurencinga kaina tiesiai iš gamyklos kainos E) kliento dizainas yra sveikintinas. Nėra minimalaus užsakymo jums.

Apie atsiliepimus A/ Mes darome viską, kad jūsų pirkimas internetu būtų kuo malonesnis, jei turite kokių nors rūpesčių, nedvejodami susisiekite su mumis, nes mes tikrai norime, kad kiekvienas klientas būtų patenkintas klientas! B/ Būtų labai dėkingi, jei galėtumėte palikti mums teigiamą atsiliepimą, kuris mums bus didelis padrąsinimas!!

Mes žinome suknelę jūsų ypatingai dienai! Mes padarysime viską, kad jūsų suknelė būtų geriausia. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mūsų internetine klientų aptarnavimo tarnyba .

Žymos: slim fit tuxedo, designer tuxedo, fashion tuxedo

Visi atsiliepimai

Susiję produktai