Animacinis filmas Kalėdų tiesioji liniuotė Matavimo įrankis Mielos kalėdinės dovanos vaikams Studentų Kawaii mokyklinės kanceliarinės prekės

€0.35 €0.51

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - cartoon rulers
  • feature7 - cartoon rulers
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nauja ir kokybiška!

Aprašymas:

1. Spalvų dizainas: Ši Kalėdų liniuotė priima sodrias spalvas ir unikalų animacinių filmų kalėdinio rašto dizainą, kuris labai traukia vaikų dėmesį.

2. Aukštos kokybės medžiaga: šioje liniuotėje naudojama aukštos kokybės akrilo medžiaga, kuri yra tvirta ir patvari, ją nėra lengva dėvėti ar sulaužyti. Unikali animacinių filmų rašto karšto spausdinimo technologija, ilgaamžė spalva neišblunka.

3. Patogus naudoti: ši liniuotė sukurta su aiškia laipsnio skale, kurią vaikams patogu tiksliai išmatuoti. Tuo pačiu metu kraštas yra lygus ir nesubraižys vaiko rankos.

4. Labai praktiška: Ši animacinių filmų liniuotė yra būtina mokymosi priemonė studentams, tinkama kasdienėms studijoms ir namų darbams, taip pat gali būti naudojama tapybai, rankų darbui, architektūriniam dizainui ir kt.

5. Unikali Kalėdų dovana: Ši animacinė Kalėdų liniuotė yra unikali Kalėdų dovana.Ryškias spalvas ir gražius dizainus mėgsta vaikai. Tuo pačiu metu tai taip pat gali paskatinti jų entuziazmą mokytis ir padaryti mokymąsi malonumu.

Medžiaga: akrilas

Spalva: Kaip parodyta

Dydis: kaip parodyta

Komplektą sudaro: 1Vnt

Nata:

1. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 mm paklaidą.

2. Kadangi skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, ačiū už supratimą, tikroji produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai