Apsauginis apvalkalo dangtelis "Pokémon" kompiuterio dėklui su rankiniu dirželiu silikonine mova apsauginiams priedams

€4.12 €8.23

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Compatible Brand/Model - STEAM
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - viugreum

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Patobulinkite savo žaidimo įrangą naudodami mūsų apsauginį apvalkalo dangtelį! Pagamintas iš silikoninės medžiagos, skirtos pagrindiniam stiliui, jis apsaugo jūsų įrenginį nepaveikdamas žaidimo patirties. Dabar galite mėgautis žaidimo "Go" malonumu bet kada ir bet kur. Mūsų produktas yra gražus ir praktiškas žaidimo periferinis įrenginys, kuris papildo jūsų žaidimo patirtį. Įsigykite privalomą apsauginį dangtelį šiandien!

Specifikacijos.

Žaidimų konsolės priedo tipas: žaidimų konsolės krepšys / dėžutė

Medžiaga: silikonas

Gaminio svoris: 26.5g

Taikymas: 2023 m. GOPlus+Sleep monitorius

Pakuočių sąrašas.

1 * Pilnas apsauginis dėklas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patobulintas efektyvumas: Pridėję pilną apsauginį dėklą prie "Goplus+", galite pagerinti jo našumą ir užtikrinti, kad visos funkcijos būtų visiškai tinkamos naudoti. Dėklas pasižymi universaliu dizainu su tiksliomis angomis ir pagrindiniu stiliumi, kad atitiktų bet kokią aprangą.

2.Patvari medžiaga: Mūsų pilnas apsauginis dėklas pagamintas iš minkštos ir patvarios aukštos kokybės silikoninės medžiagos, kuri užtikrina visišką jūsų įrenginio aprėptį ir apsaugo jį nuo įbrėžimų, dulkių ir smūgių, užtikrindama visapusišką apsaugą.

3. Garantuota apsauga: Apsaugokite savo įrenginį nuo įbrėžimų, smūgių ir įbrėžimų naudodami visą mūsų apsauginį dėklą. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, jis efektyviai apsaugo nepakenkdamas žaidimų patirčiai.

4. Maksimaliai padidinkite savo "Go Fun": niekada nesijaudinkite dėl įbrėžimų, kritimų ar dulkių naudodami visą mūsų apsauginį dėklą. Jis lengvas, nešiojamas, lengvai montuojamas ir nuimamas, todėl yra puikus žaidimo priedas bet kur ir bet kada.

5.Nuostabus pasirinkimas: norite tyrinėti pasaulį su savo "Go" būtybėmis? Šis visiškai apsauginis dėklas yra puikus pasirinkimas jūsų telefonui.Jis ne tik siūlo idealią apsaugą nuo įbrėžimų, kritimų ir smūgių, bet ir puikią dovaną entuziastams.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai