elektrinis šildomas šalikas 1000mAh kvėpuojantis šiltas šalikas įvyniojimas žiemos intelektualioms moterims USB šildomas šalikas įkraunamas elektrinis

€6.12 €11.13

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Pattern Type - striped
  • Model Number - USB Heating Scarf
  • Material - COTTON
  • Style - Fashion
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šis itin lengvas elektrinis kaklo šildytuvas yra kaip tik tai, ko jums reikia sveikai ir patogiai patirčiai. Turėdamas didelį šilumos plotą, jis suteikia raminančią šilumą jūsų kaklui ir pečiams. Be to, jį galima lengvai valyti pakartotinai neprarandant efektyvumo.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Winter Heated Neck Scarf

Medžiaga: flanelis + silikonas

Svoris: apie 62g

Įvertinimas: 5V

Galios įvertinimas: 10W

Funkcija: 3 greičių šildymas

Šildymo temperatūra: 35/45/60 °C

Vidinė baterija: 1000mAh ličio baterija

Pakuočių sąrašas:

1* Žiemą šildomas kaklo šalikas (išskyrus mobilųjį maitinimo šaltinį)

1* USB

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

3. Šiame gaminyje nėra mobiliojo maitinimo šaltinio

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Labai efektyvus šildymas: šią žiemą šildomas kaklo šalikas yra pagamintas iš flanelinių ir silikoninių medžiagų, pasižyminčių geru elastingumu, minkštumu ir kvėpavimu. Jis yra atsparus dėvėjimuisi, patvarus ir itin lengvas, suteikiantis jaukumo ir šilumos jausmą.

2.Pasirinkite šilumą: šią žiemą laikykite kaklą šiltą ir jaukią su mūsų šildomo kaklo šaliko išmania šildymo sistema. Pasirinkite iš skirtingų temperatūros variantų (35 C-45, C-60, C/95, F-113, F-140 F) ir suasmeninkite savo pageidavimus naudodami 3 sekundžių efektyvią grafeno anglies pluošto šildymo sistemą.

3. Ergonomiškas dizainas: silpna 5 V išėjimo srovė, naudojama mūsų žiemą šildomame kaklo šalikoje, užtikrina, kad ji yra saugi žmogaus organizmui. Reguliuojama temperatūra ir ilgis papildo jo humanizuotą dizainą, suteikdami puikią šilumą priimtiname diapazone.

4.Lengvas valymas: taupo laiką su lengvai valoma žiemine šalika. Nereikia išardyti, jei dizainas nepralaidus vandeniui. Galima pakartotinai valyti be rūpesčių.

5.Heat Lock technologija: Šią žiemą šildomas kaklo šalikas turi didelį šilumos plotą, kuris tvirtai užrakina šilumą, suteikdamas jums patogų ir šiltą jausmą. Jis taip pat yra patogiai lengvas ir nėra didelių gabaritų, todėl galite jį dėvėti be jokios naštos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai