Motociklų balno krepšiai Neperšlampamas trikampis kairės dešinės pusės krepšiai Sūpynės krepšys Trikampis šoninis krepšys motociklui Sūpynės rankos krepšiai

€30.21 €50.35

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mūsų odiniai balno krepšiai motociklams pasižymi aukštu atsparumu temperatūrai ir neleidžia jiems atsitrenkti, nukristi ar sugadinti. Turėdami didelę erdvę, jie puikiai tinka važinėti į darbą mieste ar priemiestyje. Šie balno krepšiai, saugiai pritvirtinti prie jūsų motociklo, yra būtini bet kuriam motociklininkui, norinčiam lengvai ir stilingai pervežti savo daiktus.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Motociklo balno krepšys

Gaminio medžiaga: PU oda

Produkto svoris: apie 1100 g

Produkto dydis: vieno dydžio apie 33 * 11 * aukštis 22/26 cm (12.99 * 4.33 * aukštis 8.66/10.24 colio)

Pakuočių sąrašas:

2* Motociklo balno krepšys

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Didelio stiprumo medžiaga: Pagamintas iš PU odos medžiagos, šis motociklo šoninis krepšys gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir apsaugoti jūsų daiktus nuo karščio pažeidimų. Jis taip pat pasižymi stipriu ir dideliu stiprumu, puikiomis mechaninėmis savybėmis ir apsauga nuo susidūrimo su vandeniu.

2. Kelionės be rūpesčių: saugokite ir tvarkykite savo daiktus naudodami mūsų motociklo šoninį krepšį. Su vidine tinkline kišene jis apsaugo nuo pažeidimų ir leidžia lengvai klasifikuoti bei laikyti daiktus.

3. Didelė erdvė: patenkinkite įvairius savo poreikius. Šiame motociklo šoniniame krepšyje galima laikyti maitinimo bloką, lietpaltį, stalo reikmenis, įrankius ir kt. Nesvarbu, ar vykstate į ilgą kelionę, ar į trumpą kelionę, galite lengvai supakuoti viską, ko reikia, į šį erdvų ir patvarų krepšį.

4. Kelios funkcinės: važinėjimas į miestą ar kelionės priemiesčiu? Šis motociklo šoninis krepšys su savo moksliniu ir pagrįstu dizainu yra idealus pasirinkimas.Dėl daugybės naudojimo būdų ir universalių funkcijų, jis tinka daugumai motociklų, todėl yra puikus priedas visiems jūsų saugojimo poreikiams.

5. Greitas montavimas: vos keliais paprastais žingsniais saugiai pritvirtinkite šį šoninį krepšį prie motociklo. Tai nepakenks jūsų saugumui ar komfortui ir pagerins jūsų važiavimo patirtį.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai