Naujas 1.05 Gal virtuvės šiukšliadėžė Sieninis šiukšlių dėžės konteineris Nerūdijančio plieno komposto dėžė su dangčiu Virtuvė po kriaukle Šiukšliadėžė

€25.30 €50.60

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Is Smart Device - no
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Šiukšliadėžė su dangčiu] Šią daiktadėžę galima naudoti kaip virtuvę / po kriaukle / stalviršio komposto dėžę. Šiukšliadėžė suprojektuota su sandariu dangčiu, leidžiančiu lengvai ją atidaryti ar uždaryti. Kaip komposto dėžė, uždengta šiukšliadėžė yra hermetiška ir bekvapė, todėl vaisių muselės neleidžia.

[Kompaktiškas ir išskirtinis] 4L / 1.05 galonų talpa. Matmenys: 8,7x5,9x7,7 colio. Šiukšliadėžė yra kompaktiška ir taupanti vietą. Šiukšliadėžę galima montuoti ant bet kurios spintelės durų arba tiesiog pastatyti ant darbastalio.

[nuimamas vidinis kibiras] Kabanti šiukšlių dėžė turi vidinę statinę ir išorinę statinę, kurią labai patogu pakrauti ir iškrauti. Atraminiai žiedai ant vidinės šiukšliadėžės gali padėti išlaikyti šiukšlių maišus nuo slydimo, išlaikant tvarkingą stalviršį. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip žaislų, virtuvės įrankių ir kasdienių reikmenų laikymo kibiras.

[Tvirta nerūdijančio plieno šiukšliadėžė] Pakabinama šiukšliadėžė, apsauganti nuo pirštų atspaudų, atrodo tvarkingai. Jis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir didelio tankio plastiko, netoksiškas ir atsparus rūdims, stilingas romėnų bangų raštas, lengvai valomas muilu ir vandeniu.

[Lengva įdiegti ir plati programa] Šiukšliadėžę galima lengvai pakabinti ant virtuvės spintelės durų ir sandėliuko durų (durų storis turi būti mažesnis nei 1 colis). Be to, jis gali būti naudojamas su lipniais kabliukais, prilimpa prie lygių spintelių durų / sienų arba tiesiai po kriauklėmis, spintelėmis, virtuvės ir vonios sienomis ir kt.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Virtuvės šiukšliadėžė

Medžiaga: nerūdijantis plienas + plastikas

Matmenys: 22 x 15 x 19.5cm / 8.7 x 5.9 x 7.7in

Talpa: 4 litrai / 1.05 galonų

Spintelės durų kablys tinka durims, kurių storis mažesnis nei 2,5cm/1inch

Spalva (pasirinktinai): kreminė balta, matinė juoda

Pastabos:

1.Gali būti nedidelių skirtumų tarp paveikslėlio ir tikrosios prekės spalvos. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2.Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

1 x Šiukšliadėžė

1 x Spintelės durų kablys(durims, kurių storis mažesnis nei 2.5cm/1inch)

1 x Lipnus kabliukas

Nerūdijančio plieno virtuvės šiukšliadėžė, sieninis šiukšlių dėžės konteineris

Visi atsiliepimai

Susiję produktai