Baby Sleep Security Antklodė Gyvūnai Raštas Baby Comforter Antklodė Ką tik gimęs kūdikis Mažylis Glamonės Snuggle žaislinės antklodės

€5.60 €11.20

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Gender - Unisex
  • Model Number - Security Blanket Baby
  • Material - COTTON
  • Style - Fashion
  • Origin - Mainland China
  • Department Name - Baby
  • Age Range - 25-36m
  • Item Type - Burp Cloths
  • Pattern Type - Solid

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Apsauginė antklodė kūdikiui pagaminta iš aukštos kokybės pliušinio užpildo ir elastingos medvilnės, kuri yra minkšta ir patogi, su subtiliu prisilietimu

"Blanet" prigludęs žaislas gali sumažinti kūdikio nerimą, kai tėvai yra išvykę, ir padėti kūdikiui išmokti save nuraminti

Prisitaikykite prie nepažįstamos aplinkos. Jis taip pat gali būti naudojamas darželiams ir išvykoms.

Medžiaga: 100% medvilnės verpalai

Dydis: 25 * 25cm \ 9.84x9.84in

Svoris: apie 50g

Stilius: triušis, liūtai, dramblys, lokys, koala

Sąrašas:

Antklodžių jaunikliai *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Nelengva deformuoti】Saugi antklodė kūdikis turi subtilų prisilietimą, puikų elastingumą ir nesideformuoja suspaustas. Kadangi jis pagamintas iš aukštos kokybės pliušinio užpildo ir tamprios medvilnės, jis yra minkštas ir patogus.

2.【Suteikite saugumo jausmą】Blanet snuggle žaislas gali sumažinti kūdikio nerimą, kai tėvai yra išvykę, padėti kūdikiui išmokti save nuraminti ir prisitaikyti prie nepažįstamos aplinkos. Jis taip pat gali būti naudojamas darželiams ir išvykoms.

3.【Delno dydžio vietos taupymas】Kūdikių antklodės gyvūnų dydis yra 25 * 25 cm, o tai puikiai tinka jūsų kūdikiui judėti visą dieną, ir jums nereikia jaudintis, kad jūsų kūdikis užlips ant antklodės. Ir tai puiki forma mažoms rankoms.

4.【Stebinanti dovana】Ji suteiks kūdikiams begalinį snūduriavimą dieną ir naktį, išgelbėdama daugelį tėvų nuo naktų ar streso kupinų išvykų. Kūdikio miego apsaugos antklodė yra puiki dovana kūdikio dušui ar naujagimio pasveikinimo vakarėliui.

5.【Lengva valyti】Kūdikių iškamša gyvūnų antklodė išlieka minkšta po kiekvieno skalbimo. Mums tereikia jį lengvai patrinti ir dėmę galima lengvai pašalinti.Labai patogu mūsų kasdieniam valymui.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai