Automobilio lango atspalvio valytuvo įrankių rinkinys Apvyniokite valytuvą Langų plėvelės tonavimo montavimo įrankis Lipdukų vyniojimas Auto priedai

€15.43

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Plastic
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Patvari medžiaga: automobilio langų tamsinimo valytuvų įrankių rinkinys pagamintas iš pasirinktos medžiagos su puikia apdaila. Aliuminio raižymo pjaustytuvas yra aštrus ir tikslus, o PP valytuvas yra lengvas ir stiprus.

2.Žalos mažinimas: Šis valytuvo įrankių rinkinys padeda nuvalyti oro burbuliukus ir lipnius skysčius nuo automobilio langų, sumažinti įbrėžimus ir užtikrinti apdailą.

3. Universalus pritaikymas: Šis automobilio lango atspalvio valytuvo įrankių rinkinys gali būti plačiai naudojamas stiklui, veidrodžiui, langui, dušui, automobiliui, auto ir kitiems lygiems

paviršiams 4. Išskirtinis apdirbimas: Langų atspalvio rinkinys turi gražią versiją, išskirtinį apdirbimą ir be įtrūkimų. Meistriškumas yra labai geras, jums tai patiks.

5. Paprasta nešiotis: Šis automobilio langų atspalvio valytuvų įrankių rinkinys yra lengvas ir lengvai nešiojamas, todėl galite jį pasiimti su savimi ir naudoti bet kada.Jis taip pat yra kompaktiškas ir telpa į bet kurią automobilio pirštinių dėžę ar bagažinę.

Aprašymas:

Padidinkite savo automobilio privatumą ir estetiką! Mūsų langų tamsinimo rinkinys puikiai tinka stiklo ir veidrodžių paviršiams su puikia apdaila. Tinkamas pritaikymas įbrėžimams klijuojant vinilus.

Apgyvendinimo įstaigos

Pavadinimas: Car Window Tint Squeegee Tools Kit

Naudojimas: filmas

Svoris: 0,1 (kg)

Medžiaga: metalas, PP

Taikymo sritis: namai, automobilis

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite nedidelį dydžio skirtumą.

Produktų sąrašas:

1 * Automobilio langų atspalvio valytuvų įrankių rinkinys

Visi atsiliepimai

Susiję produktai