Dviračio vairo rankenos Dviračio neslystančios guminės vairo rankenos Tvirtesnės ergonomiškos dviračio rankenos Patogios kalnų dviračių keliui

€5.97 €11.48

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Pagerinkite savo važiavimą dviračiu su šiomis ergonomiškomis dviračio vairo rankenomis.Pagaminta su geru elastingumu, nelengva atsilaisvinti, taupant laiką ir energiją. Šios rankenos, galimos juodos, raudonos, violetinės ir oranžinės spalvos, pagerins jūsų važiavimo dviračiu patirtį.

Specifikacijos:

Svoris: apie 140g

Dydis: (apytiksliai)2.5 * 2.5 * 13cm / 0.98 * 0.98 * 5.12 colių

Medžiaga: guma + ABS

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Pakuočių sąrašas:

Dviračio rankenos rankenos*1 Pai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Žmogaus kūno inžinerija: Šios dviračio vairo rankenos yra suprojektuotos su ergonomiška forma ir tekstūruotais paviršiais, kurie neleidžia slysti, kai delnai prakaituoja.Jie taip pat efektyviai padidina trintį tarp rankų ir vairo, suteikdami daugiau kontrolės ir stabilumo kelyje.

2. Idealus komfortas ir rankų reljefas: Pagamintos iš aukštos kokybės elastingos gumos, šios dviračio vairo rankenos suteikia puikų komfortą jūsų rankoms ir efektyviai sumažina nuovargį ilgų važiavimų metu. Patirkite sklandesnę ir saugesnę kelionę naudodami smūgius sugeriančią konstrukciją, kuri sumažina smūgių ir vibracijų poveikį rankoms ir rankoms.

3. Saugus sukibimas: Šias dviračio vairo rankenas nėra lengva atlaisvinti, nes jos yra glaudžiai sujungtos su vairu. Abiejuose galuose yra aliuminio lydinio žiedai, kurie užtikrina tvirtesnį sukibimą ir gali būti priveržti varžtu. Galite važiuoti užtikrintai ir patogiai.

4.Thicken Integration: Mūsų dviračio vairo rankenos pasižymi storu integruotu dizainu, kuris ne tik padidina patvarumą, bet ir suteikia jūsų dviračiui papildomo stiliaus. Atnaujinkite savo važiavimą ir sutaupykite laiko bei energijos techninei priežiūrai neaukodami išvaizdos!

5. Spalvinga Pasirenkama: suteikite savo važiavimui asmeniškumo naudodami mūsų dviračio vairo rankenas juodos, raudonos, violetinės ir oranžinės spalvos. Išreikškite savo stilių ir pasirinkite tobulą spalvą, atitinkančią jūsų dviračio kėbulą. Išsiskirkite iš pakuotės su šiomis ryškiomis rankenomis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai