Bowknot Pyntos telefono vielos plaukų juostos Mergaitės Vaikų laikiklis Vielinis laidas Kaklaraištis Plaukų telefono linija Ponytail Tiesus telefonas Z1I8

€2.14 €3.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Applicable Scene - Casual
  • Origin - Mainland China
  • Gender - Unisex
  • Material - Plastic
  • Department Name - Adult
  • Applicable Season - Four Seasons

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apibūdinkite:

Spalva, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Svoris: 10,6 g

Dydis: 7,3 * 1,8 cm / 2,87 * 0,7 colio

1. Mados dizainas: Šis plaukų kaklaraištis priima spalvingą dizainą, kad pridėtų mados jūsų šukuosenai.

2. Didelio elastingumo medžiaga: Plaukų kaklaraištis pagamintas iš elastingos telefono vielos medžiagos, kuri yra ne tik minkšta ir patogi, bet ir pasižymi geru atsparumu. Jis gali tvirtai laikyti plaukus ir nėra lengva paslysti ar deformuotis, todėl jūsų šukuosena išlieka ilgą laiką.

3. Daugiafunkcinis naudojimas: Šis plaukų kaklaraištis tinka ne tik aukštiems ponytails ir burbulinėms pintinėms, bet taip pat gali būti naudojamas kuriant įvairias kitas šukuosenas, tokias kaip aukštos bandelės, žemos ponytails ir kt. Puikiai tinka įvairioms progoms, nesvarbu, ar tai būtų kasdienis gyvenimas, ar ypatingos progos, tokios kaip vakarėliai, pasimatymai ir kt.

Atsargumo priemonės:

1. Visi žinome, kad skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, o tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite bet kada susisiekti su manimi ir mes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jūsų nuoroda.

3. Galime priimti užsakymus su mišriais produktais, spalvomis ir dydžiais.

Šis produktas apima

1pc plaukų virvė

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes .mes būsime pasirengę jums atsakyti ASAP.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai