7vnt Automobilio lipdukas Vinilo plėvelė Valytuvas Grandiklio įrankiai Automobilių lipdukų montavimo rinkinys Pjaustytuvo peilis

€4.38 €6.17

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1. PROFESIONALUS RINKINYS: Profesionalių įrankių rinkinys, skirtas tiek profesionaliems, tiek "pasidaryk pats" įvyniojimams. Tinka naudoti visų tipų langų atspalvius, lipdukus, ženklus, apvyniojimo plėvelę ir automobilio vinilo pjovimą.

2. VELTINIO KRAŠTO VALYTUVAS: Patvarus veltinio krašto valytuvas puikiai tinka automobilio vinilo vyniojimui, efektyviai pašalina burbuliukus ir sumažina įbrėžimus minkštu veltinio kraštu, efektyviai

pritvirtinkite plėvelę 3. ILGAS MINKŠTAS MĖLYNAS VALYTUVAS: Tai specialus valytuvas, kurį galima naudoti norint prijungti kraštą tam tikromis detalėmis ir smulkiu plotu. Jis patikimiau pritaiko plėvelę į sudėtingas vietas, tokias kaip seklios įleidžiamos vietos ir buferiai, ir efektyviai pašalina burbuliukus. Sumažinkite įbrėžimus ir sumažinkite dae, nuvalykite burbuliukus tiesiai po plėvele, apsaugokite stiklą, automobilių dažus ir plėvelę.

4. APSAUGINIS VINILO PJAUSTYTUVAS: Standartinis skustuvo ašmenys yra įkišti į plastikinį laikiklį, kuris leidžia saugiai nupjauti plėvelės perteklių aplink transporto priemonę. Saugus ir lengvai supjaustomas vinilas į skirtingus dydžius ir formas.puikiai tinka naudoti plėvelės lipduke.

5. NAUDINGUMO PEILIS: Daugiafunkcinis pjaustytuvas.puikiai tinka pjaustyti papildomus lipdukus už pakuotės vietos ribų.

Specifikacijos:

Spalva: Raudona

Medžiaga: PP + ABS

Pakuote sudaro:

1 komplektas * grandiklių (7vnt/komplektas)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai