Vent Phone Mount For Car Auto Vent Mobile Phone Mount Holder Universal Automobile Cradles For Phone For Car Truck SUV RV and

€7.19 €14.39

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Charger - No
  • Features - No Features
  • Has Speaker - No
  • Type - Car Holder
  • Model Number - Car Phone Holder
  • Compatible Brand - Universal
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Važiuokite lengvai! Mūsų automobilinis telefono laikiklis, pagamintas iš ABS medžiagos, saugiai laiko jūsų telefoną važiuojant į darbą ir atgal. Apsaugokite telefoną nuo įbrėžimų ar pažeidimų. Sukurtas sunkvežimiams, jį nėra lengva atlaisvinti ar nukristi. Išlaikykite saugią vairavimo patirtį ir laikykite telefoną pasiekiamą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilio oro išleidimo mobiliojo telefono laikiklis

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: (apytiksliai) 10.2 * 11.7 * 11.7cm / 4.02 * 4.61 * 4.61 colių

Produkto svoris: (apytiksliai)300g

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Automobilio navigacijos laikiklis

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengva navigacija ir laisvų rankų skambučiai: Šis automobilio ventiliavimo telefono laikiklis leidžia patogiai peržiūrėti navigaciją arba atsiliepti į skambučius vairuojant. Kampą galima reguliuoti savavališkai, pasukant 360 laipsnių kampu, todėl dažnai galite rasti geriausią savo telefono padėtį.

2. Saugus telefono laikiklis: Unikali šio automobilio ventiliacinio telefono laikiklio spaustuko svirtis užtikrina idealią apsaugą nuo kritimo ar paslydimo. Jį supantis spaustuko rankos dizainas taip pat apsaugo jūsų telefoną nuo įbrėžimų ar pažeidimų, todėl jis yra saugus ir saugus kiekviename diske.

3. Vairavimas be streso: venkite blaškymosi naudodami mūsų automobilio ventiliacinio telefono laikiklį. Jo apsaugos nuo kritimo kablio spaustukas užtikrina stabilų išdėstymą, todėl galite sutelkti dėmesį į kelią. Be to, tvirta rankena apsaugo nuo slydimo ar kritimo. Vairuokite užtikrintai, žinodami, kad jūsų telefonas yra tvirtai pritvirtintas prie oro išleidimo angos.

4.Ilgalaikis ir prašmatnus: pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, šis automobilio ventiliacinio telefono laikiklis nėra lengvai deformuojamas ar išblukęs. Jis turi gražų ir didingą dizainą, kuris papildo jūsų automobilio saloną. Jis taip pat yra patvarus ir ilgaamžis, užtikrinantis saugų ir stabilų jūsų telefono laikymą.

5. Platus pritaikymas: Suderinamumas su visureigiais, kemperiais, automobiliais, visureigiais, sunkvežimiais, kabrioletais ir kt., Šis automobilio ventiliacinio telefono laikiklis užtikrina, kad jūsų telefonas išliks saugus keliaujant kelyje.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai