MPPT Boost saulės įkrovimo valdiklio įkroviklis 300W automobilio akumuliatoriaus įkrovimo įtampos reguliatorius įkroviklio reguliatorius 24/36/48/60/72V Patvarus

€27.61 €35.86

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1. Pažangi MPPT maksimalios galios taškų sekimo technologija, maksimalus sekimo efektyvumas yra 98%, o tai gali taupyti akumuliatoriaus plokštės energiją ir sumažinti akumuliatoriaus plokštės kainą.2. Sistemos veikimui pagerinti naudojami aukštos kokybės komponentai, o maksimalus konversijos efektyvumas yra 97%.

3. Itin greitas maksimalus galios taško sekimo greitis, tuo pačiu užtikrinant sekimo efektyvumą.4. Šios mašinos 4 skaitmenų skaitmeninis vamzdis turi akumuliatoriaus plokštės įtampos, įkrovimo srovės, akumuliatoriaus įtampos ir kt. Ekrano rodymo realiuoju laiku funkcijas, o tai yra patogu ir aišku, kad būtų galima rodyti įkrovimo būseną. Ir šis produktas leidžia klientams laisvai nustatyti akumuliatoriaus įtampos ir įkrovimo parametrus.5. Plačios fotovoltinės matricos maksimalaus galios taško darbinės įtampos diapazonas yra 12V-50V.

6. Priimkite kiekvieno parametro tiesioginio ekrano dizainą, dinamiškai rodykite įrangos veikimo duomenis ir veikimo būseną, akumuliatoriaus plokštės įtampą, įkrovimo srovę, akumuliatoriaus įtampą ir kt.7. Naudojant energijos paėmimo iš saulės baterijų technologiją, budėjimo režimo energijos suvartojimas yra 0, o sistemos energijos suvartojimas yra iš plokščių, o naktį jis neveikia.

8. Šis gaminys padeda klientams rankiniu būdu savavališkai nustatyti akumuliatoriaus įtampos ir įkrovimo parametrus per mygtuką ir yra taikomas įvairių tipų akumuliatoriams, tokiems kaip ličio baterijos, geležies-ličio baterijos, nikelio-metalo hidrido baterijos, švino-rūgšties baterijos, gelio baterijos ir kiti įvairių tipų akumuliatoriai.9. Yra užrakto nuo vaikų funkcija, kad būtų išvengta įkrovimo klaidų, kurias sukelia netyčia palietus mygtukus.

10. Pirmiausia prijunkite akumuliatorių, o galas su saugikliu yra prijungtas prie akumuliatoriaus. Atkreipkite dėmesį į teigiamus ir neigiamus polius, nekeiskite jungties, kitaip saugiklis bus sudegintas.

24/36/48/60/72V MPPT akumuliatoriaus įkrovimo įtampos reguliatorius Saulės įkrovimo valdiklis su apsauga nuo atbulinės eigos Ryšio apsaugos funkcijos: MPPT didelio efektyvumo įkrovimo metodas, įkrovimo efektyvumas yra 97%. Apsaugos nuo perkrovimo funkcija efektyviai apsaugo akumuliatorių nuo perkrovimo. Apsauga nuo atbulinės eigos jungties, tiek akumuliatorius, tiek akumuliatoriaus plokštė turi apsaugą nuo atbulinės eigos jungties. Apsauga nuo trumpojo jungimo, su užraktu nuo vaikų, saugi ir patogi. Jis gali būti taikomas visų rūšių baterijoms, akumuliatoriaus plokštė ima energiją, o budėjimo režimo energijos suvartojimas yra 0.

Akumuliatoriaus įtampos diapazonas: 24v / 36v / 48v / 60v / 72v (18v akumuliatoriaus plokštė) 48v / 60v / 72v (36v akumuliatoriaus plokštė)

Maksimali įkrovimo srovė: 16.7A

Maksimali saulės kolektoriaus galia: ≤300w

Saulės kolektoriaus įėjimo įtampa: 12v ~ 50v (saulės kolektoriaus įtampa turi būti mažesnė už akumuliatoriaus įtampą)

Aukščiausią įkrovimo įtampą (tai yra, apsaugą nuo viršįtampio): 28,8v (24v), 43,2v (36v), 57,6v (48v), 72,0 (60v), 86,4v (72v), galima nustatyti patiems MPPT įtampos diapazonas: 12v-50v

Maksimalus konversijos efektyvumas: ≥97%

Apkrovos praradimas: 25ma (18v akumuliatoriaus plokštė 24v akumuliatoriui įkrauti) 20ma (36v akumuliatoriaus plokštė 48v akumuliatoriui įkrauti)

MPPT sekimo efektyvumas: ≥98% Darbo temperatūra: -35 °C-65 °C

Apsaugos lygis: IP30

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

1 x Saulės įkrovimo valdiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai