16 gabalas Titano svyruojančių pjūklų ašmenys Universalūs daugiafunkciniai ašmenys juodi medienai Plastikai Metalas

€24.81 €40.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Saw Type - chain saw
  • Brand Name - Xzante
  • Power Source - AC
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Titanium Multitool Blades] Norėdami pagerinti pjūklo ašmenų darbo efektyvumą ir tarnavimo laiką, mes kruopščiai suderiname šiuos titano kelių įrankių ašmenų rinkinius.

[3 tipai 16PCS titano virpesių pjūklai] Palyginti su įprastais pjūklais, titano pjūklų ašmenų kietumas padidėja 50%, o tarnavimo laikas pailgėja 2 kartus. Apima 3 skirtingų tipų svyruojančius daugiafunkcinius peilius, 6vnt 1-3/8inches, 5pcs 1-3/4inch ir 5vnt ypač ilgus 1-3/4inches.

[3Pcs papildomi adapteriai ir geresnis suderinamumas] Sukurtas su universalia sąsajos sistema ir įtraukti Trys papildomi adapteriai jis tinka 98% rinkoje esančių elektrinių įrankių. PASTABA: nerekomenduojama naudoti šio rinkinio "starlock" ir "starlock plus" sąsajos sistemos įrankiams bei MM30, MM40, MM50

[Didelis efektyvumas ir platus pritaikymas] 3 skirtingi pjūklų ašmenų tipai ir skirtingi pjūklo dantų dydžiai bei formos leidžia lengvai susidoroti su daugiau naudojimo scenarijų ir pasiekti numatytus darbo tikslus.

Spalva: Juoda

Medžiaga: anglinis plienas

Pakuote sudaro:

16 * pjūklo ašmenys

3 * maži aksesuarai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai