muilo indas su kanalizacija Anties formos muilo dėžutė Nusausinkite muilo laikiklį Vonios kambario dušo kanalizacija Muilo indas Muilo laikymo indas

€0.59 €0.99

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Hoeaden
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Graži anties išvaizda: Šis dušo muilo laikiklis turi mielą mažą geltoną anties formą, kuri suteikia jūsų vonios kambariui šiltą atmosferą. Jis yra stabilus ir nenukris ar neslys.

2. Greitas drenažas: Dušo muilo laikiklis sukurtas taip, kad muilas būtų sausas ir neleistų jam lengvai išslysti. Jis turi keletą drenažo angų ir platesnių bei gilesnių kraštų.

3. Naudokite užtikrintai: Pagamintas iš PP, šis dušo muilo laikiklis yra bekvapis, be deformacijos ir spalvos pasikeitimo. Jis gali tvirtai laikyti jūsų muilą, saugus naudoti.

4. Platus naudojimas: Šis dušo muilo laikiklis skirtas ne tik muilui, bet ir dantų šepetėliui, dantų pasta, kosmetikai ir kitiems smulkiems daiktams. Tai padeda išlaikyti jūsų vonios kambarį tvarkingesnį ir tvarkingesnį.

5. Lengva nešiotis: Šis dušo muilo laikiklis yra lengvas ir lengvai nešiojamas, todėl galite jį laikyti kriauklėje, virtuvėje ar duše, neužimdami daug vietos.

Aprašymas:

Nusausinantis muilo indas yra puikus aksesuaras, skirtas papuošti jūsų vonios kambarį ir laikyti muilą bei dantų šepetėlį. Jis turi greitą drenažo konstrukciją, kuri neleidžia kauptis vandeniui.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Soap Dish with Drain

2. Medžiaga: PP

3. Dydis: apie 12,7 * 5,9 * 3,7 cm / 5 * 2,32 * 1,46 colio

Pakuočių sąrašas:

1 * nusausinantis muilo indas

Nata:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai