RGBIC Bluetooth LED šešiakampė šviesa Vidinis sieninis šviestuvas APP nuotolinio valdymo pultas naktinė šviesa Kompiuterinis žaidimų kambarys Miegamojo lovos dekoravimas

€71.19 €94.92

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • APP-IR Remote Control - Battery not included
  • Model Number - YD217
  • Brand Name - Tzuafat
  • Communication method - Other
  • Name - Smart Light Panels
  • Origin - Mainland China
  • LED Qty - 13 LED

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Skirtumas tarp "Bluetooth" ir WIFI valdymo metodų

"Bluetooth": APP valdymas, nuotolinio valdymo pultas, muzikos sinchronizavimas

WIFI: APP valdymas, nuotolinio valdymo pultas, muzikos sinchronizavimas, valdymas

balsu WIFI versija suderinama su populiariais balso asistentais, tokiais kaip "Google" ir "Alexa", ir ją galima valdyti balsu

Jei reikia naudoti maitinimo adapterį, naudokite 5V-2A maitinimo adapterį. Priešingu atveju galia gali būti nepakankama.

Specifikacijos

Produkto pavadinimas: Spalvą keičianti spalvinga šviesos kvantinė šviesa

Produkto medžiaga: Akrilas

Valdymas: APP valdymas arba nuotolinio valdymo pultas

Spalva: RGB simfonija

Garantija: 1 metai

Funkcijos

Svajingos spalvos vaivorykštės efektas: Mūsų svajonių spalvų technologija leidžia šešiakampei švieslentei dinamiškai rodyti kelias spalvas vienu metu.

Įdomūs įmontuoti režimai: šešiakampiai LED žibintai su radijo dažnio nuotolinio valdymo pultu, galite mėgautis 60 iš anksto nustatytų scenų / muzikos režimų, pritemdymo, greičio, aktyvios muzikos / garso ir laiko nustatymo funkcijomis. Automatinis režimas perjungia žaibo efektus tarp 60 scenų režimų, įskaitant automatinį persekiojimą ir kryžmines scenas.

Sukurkite savo formas: naudokite šias raudonas, žalias ir mėlynas šešiakampes fantazijos lemputes, kad sukurtumėte įdomius geometrinius LED raštus. Šešiakampis šviesos sieninis šviesos diodas naudoja pažangius LED žibintus, kad sukurtų ryškias spalvas ir išsiskirtų tamsoje.

Šaunūs nustatymai: Šešiakampė ritmo šviesa labai tinka namų dekoravimui ir sienų menui, sukurdama linksmą ir gyvą atmosferą jūsų miegamajame, svetainėje, žaidimų kambaryje ir vaikų, paauglių, mergaičių, kūdikių ir žaidimų žaidėjų kambariuose.Pridėkite ypatingą atmosferą gimtadieniams, Valentino dienai, Helovinui, Kalėdoms, vedybų pasiūlymams, vakarienės vakarėliams, spektakliams, vestuvėms ar bet kokiems vakarėliams ir kitiems renginiams.

Pakuotėje yra

USB kabelis*1

Nuotolinio valdymo pultas*1

Rankinis *1

Kvantinė lempa (pagal pirkimo kiekį)

Nemokami lipdukai (pagal pirkimo kiekį)

Pastaba: nuotolinio valdymo pulte nėra baterijų

Pastaba: Jei naudojimo metu lemputė neįsijungia, taip yra todėl, kad maitinimo laidas ir šviesos USB yra atvirkščiai sujungti. Pakeiskite maitinimo šaltinį ir šviesą, USB kabelį abiejuose galuose ir lemputė įsijungs

ĮVAIRŪS KONTROLĖS METODAI

PROGRAMOS VALDYMAS / NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS

"Smart" programa ir valdikliai

balsu WIFI versija suderinama su "Google" ir "Alexa" kalbos asistentais ("Bluetooth" versija negali naudoti valdymo balsu funkcijos)

16 MILIJONŲ SPALVŲ

PRITAIKYKITE APŠVIETIMĄ, KAD JIS ATITIKTŲ SKIRTINGUS POREIKIUS

MUZIKOS SINCHRONIZAVIMAS

ŠVIESOS GALI PEREITI PRIE MUZIKOS

RITMO PRE galas yra prijungtas prie maitinimo šaltinio šviesos, o KITAS galas yra prijungtas prie šviesos, kurią reikia sujungti. Jei jungtis įkišama atgal, lemputė neužsidegs.

(jungties lapas yra elemente)

Visi atsiliepimai

Susiję produktai