Dulkių kamštis Minkštas silikoninės vielos skylės dangtelis Juodas sandarinimo žiedas, atidarantis 25 mm darbalaukio skylės dangtelį

€11.53 €14.23

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • DIY Supplies - Woodworking
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Tvirtas ir patvarus: Kabelio tarpiklis pagamintas iš aukštos kokybės gumos, kuri yra patvari, atspari korozijai, patvari, pasižymi geru elektros perdavimo našumu ir yra lengvai montuojama.

puikus kabelių valdymas: Tai puikus produktas kabelių valdymui organizuoti, jis gali išvengti kelių kabelių kirtimo netinkamoje vietoje ir išlaikyti stalą švarų ir tvarkingą, tuo tarpu ši silikoninė kabelio tarpinė taip pat yra gera skylės puošmena.

Lankstus dizainas: Ši kabelio įvedimo lentelė yra labai lanksti, o specialus kryžminės formos kabelių įvorių dizainas padeda sujungti kelis kabelius ir laidus skirtingomis kryptimis.

PLATUS TAIKYMAS - Stalo ortakis organizuoja kabelius ir laidus, plačiai naudojamus staluose, studijų staluose, mokyklose, darbo vietose, namuose ir kompiuterių staluose.

Prieš pirkdami patikrinkite, ar tai yra jums reikalingas dydis.

dydis: 2.9 x 2.9 x 1.2cm

Medžiaga: guma

Spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

40 x Kryžminės skylės kištukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai