10X25 Žiūronai su silpnu apšvietimu, lengvai fokusuojami žiūronai paukščių stebėjimui, medžioklei, kelionėms, lauke

€17.20 €27.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Field of View - other
  • Type - Binoculars
  • Objective Lens Diameter - other
  • Water Resistance Level - IPX4
  • Origin - Mainland China
  • Eyepiece diameter - other
  • Magnification - other

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

10X25 Žiūronai su silpnu matymu, lengvai fokusuojami žiūronai paukščių stebėjimui, medžioklei, kelionėms, lauke [10x25 kompaktiški žiūronai]10x padidinimas su 25 mm objektyvo objektyvu, platus matymo laukas iki 1000 m matymo lauko, kad būtų galima pamatyti tolimas ir ryškias detales. 16 mm okuliaras užtikrina stabilų regėjimą ir apsaugo nuo galvos svaigimo bei akių nuovargio po ilgo stebėjimo

[ Itin ryškus ir aiškus vaizdas] Maži žiūronai vaikams su BAK4 stogo prizmės objektyvu ir FMC daugiasluoksne žalia plėvele užtikrins 99,99% šviesos pralaidumą ir pagerins spalvų perteikimą. Sumažinkite šviesos atspindžio praradimą, kad vaizdas būtų ryškesnis ir ryškesni vaizdai, net jei naktinis matymas esant prastam apšvietimui.

[Kompaktiški ir lengvi žiūronai] Lengvi, maži, kompaktiški žiūronai. Dėl sulankstomo dizaino ir tik 0.5 svaro lengvo svorio jis sulankstomas į delno dydį.

[Advance Material and Design]Priimta su plastikinių ir neslystančių guminių šarvų konstrukcija, kad būtų neslidus, atsparus smūgiams, IPX5 atsparus vandeniui ir patvarus. Tvirtos konstrukcijos guminis akių reljefas suteikia komfortą akinių naudotojams.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Žiūronas

1 x Nešiojimo krepšys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai