Saugumą atspindinti juosta automobiliui 4-PCS Universali saugos šviesą atspindinti lipduko juosta Naktinio vairavimo apšvietimas Šviečianti juosta Automobilių motociklas

€2.35 €4.70

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Sticker Placement - Roof
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Aprašymas

Automobilio įspėjamasis lipdukas efektyviai pagerina vairavimo naktį saugumą, kuris apsaugo nuo piktybinių susidūrimų naktį. Tai sumažina eismo įvykių tikimybę ir pagerina vairavimo saugumą.

Specifikacijos

Pavadinimas: Car Warning Sticker

Dydis (apytiksliai):

Kvadratas: 5 * 5 cm / 1.97 * 1.97inch

Juostelė: 3 * 8cm / 1.18 * 3.15inch

Medžiaga: PET

Taikoma padėtis: lygūs paviršiai, tokie kaip kūnas, durys, miegamasis ir kt.

Pakuočių sąrašas

10 * Automobilių lipdukai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stiprus atspindintis: automobilio atviri atspindintys lipdukai yra sudaryti iš daugybės mažų prizmių, kad geriau atspindėtų šviesą. Šis lipdukas gali atspindėti bet kokį šviesos šaltinį. Tai gali priminti iš paskos važiuojantiems automobiliams, kad būtų išlaikytas atstumas.

2.Saugus vairavimas: Universali automobilio šviesą atspindinti juosta efektyviai pagerina vairavimo naktį saugumą. Tai apsaugo nuo blogų naktinių susidūrimų.Tai puikus būdas apsaugoti vairuotoją vairuojant naktį.

3. Patogu montuoti: universalius automobilio durelių lipdukus lengva klijuoti prie automobilio. Dulkes nuo tikslinės vietos galite nuvalyti vandeniu ir palaukti, kol jos išdžius, prieš prilipdami.

4. Neperšlampama medžiaga: Saugos šviesą atspindinti juosta gali būti naudojama ilgą laiką ir ją nėra lengva nukristi. Jis taip pat žinomas kaip deimantinis įspėjamasis lipdukas. Jis yra atsparus vandeniui ir patvarus.

5. Plačiai naudojamas: plačiai naudojami automobilių durelių atidarymo šildantys lipdukai. Jis tinka transporto priemonėms ir aksesuarams, tokiems kaip automobiliai, sunkvežimiai, dviračiai, motociklai, priekabos, pašto dėžutės ir pikapai.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai