1vnt Metalinių vamzdžių spaustuvo raktai Dantų pastos spalvos kremas U formos veržliaraktis Volelis

€3.25

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

body{background-repeat:no-repeat; background-position:center center; background-color:#DDD9C3; }

Detalių paveikslėliai

Mokėjimo

1. "Vestuviuplanuotojos.lt" palaiko "Visa", "Boleto", "MasterCard", "Maestro" debeto kortelę, "Western Union", "Webmoney", QIWI ir pavedimą per bankus.

2.Jei vis dar turite klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami susisiekite su mumis.

Laivybos

-Mūsų parduotuvė apdoros užsakymą ir išsiųs logistikos informacijos sekimo numerį per 1-2 darbo dienas.susisiekite su mumis, jei norite pristatyti experss. (Privalumas: trumpas apdorojimas ir nemokamas pristatymas) Pastaba: - Prieš pateikdami užsakymą įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas arba užpildytas; - Jei turite specialių reikalavimų pristatymo laikui ir logistikos kanalams, susisiekite su mumis, ačiū;

Garantija ir garantija:

Jei nesate patenkinti gavę prekę, grąžinkite ją per 14 dienų, kad pakeistumėte arba grąžintumėte pinigus. Prašome susisiekti su manimi prieš grąžinant.

Jei prekė sugedo po 3 mėnesių, vis tiek galite ją atsiųsti mums atgal. Gavę nekokybišką prekę, atsiųsime jums naują. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį.

Kita politika:

Jei turite kokių nors klausimų ar kyla kokių nors prekės problemų, atsiųskite mums el. Laišką ASAP, mes padarysime viską, kad kuo greičiau išspręstume problemą. Tikime, kad gera komunikacija duos gerą rezultatą, Kliento pasitenkinimas mums yra labai svarbus!

Mes nesame atsakingi už jokius muitus ar importo mokesčius.

Prašome susisiekti su mumis, jei nesate patenkinti preke po to, kai ją gavote.

Į visus el. laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Jei negavote mūsų atsakymo, maloniai prašome dar kartą išsiųsti savo el. laišką ir mes jums atsakysime kuo greičiau.

Tik rimtas pirkėjas! Pateikite kainos siūlymą tik tuo atveju, jei sutinkate su visomis sąlygomis.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai