Lokatoriaus apsauginis apvalkalas Odos dangtelio sekimo priemonės Laikiklis Širdies rašto ieškiklis Dėklo sekiklis TPU rankovės širdies raštas Apsauga nuo prarasto dangtelio

€2.64 €4.06

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Screen
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Apsaugokite savo kūno rengybos stebėjimo priemonę nuo įbrėžimų, nešvarumų ir prakaito naudodami šį aukštos kokybės apsauginį odos dangtelį! Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, jis neturės įtakos sekimo priemonės funkcionalumui ar signalo perdavimui. Yra ryškių spalvų, jį lengva nešiotis ir laikyti.

Specifikacijos:

Stilius: skaidrus

Medžiaga: TPU

Meistriškumas: graviravimas

Stilius: ins style

Funkcija: apsauga nuo nusidėvėjimo, apsauga nuo kritimo

Pakuočių sąrašas:

1x lokatoriaus apsauginis apvalkalas

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Apsauga nuo smūgio: "Tracker Protector" dėklas užtikrina neprilygstamą 360 laipsnių apsaugą, kad apsaugotų jūsų daiktą nuo įbrėžimų, susidūrimų ir kritimų.Jo smūgiams atsparus dizainas sumažina pažeidimus ir prailgina daikto tarnavimo laiką, tuo pačiu užtikrindamas gerą apsaugą nuo kritimo.

2. Puikios kokybės produktai: "Tracker Protector Case" turi puikias medžiagas, užtikrinančias idealią apsaugą. Pagamintas iš aukštos kokybės TPU, šis ekologiškas dėklas yra patvarus ir atsparus dilimui, geras elastingumas ir tvirtumas. Jis nedeformuos ir nepažeis jūsų stebėjimo priemonės, jį lengva įdiegti ir pašalinti.

3. Custom Fit: Šis sekimo priemonės apsauginis dėklas skirtas konkretiems sekimo priemonių modeliams ir neturi įtakos įprastam sekimo įrenginio funkcionalumui ir signalo perdavimui. Jis tiksliai supjaustytas, kad puikiai tiktų jūsų sekikliui.

4. Išskirtinis apdirbimas: Sukurtas su puikiu apdirbimu, "Tracker Protector Case" gali pasigirti nesugadintais paviršiais be įtrūkimų. Jo gyvos spalvos ir mieli širdies atspaudai išlieka išblukę. Mėgaukitės praktine apsauga ir gražiu dizainu.

5.Nešiojamas dizainas: idealus sprendimas jūsų sekimo priemonės poreikiams. Dėl mažo dydžio ir lengvo dizaino jį lengva nešiotis ir laikyti, nepridedant jokios naštos jūsų kelionėms. Patogiai pritvirtindami prie raktų pakabuko, galite visada turėti savo sekiklį su savimi, be rūpesčių.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai