Nešiojimo dėklo laikymo krepšys Asus ROG Ally žaidimų konsolės rankena EVA laikymo dėžutė nešiojamas EVA krepšys žaidimų priedams

€16.34 €27.23

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Compatible Brand/Model - None
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - FARAJIAJ

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Nešiojimo dėklo laikymo krepšys Asus ROG Ally žaidimų konsolės rankena EVA laikymo dėžutė nešiojama EVA krepšys žaidimų priedams

Medžiaga: EVA+Velvet

Spalva: Juoda, Pilka, Mėlyna

Taikoma scena: "ASUS Rog Ally" žaidimų konsolės laikymo krepšys

Stilius: nešiojamas laikymo krepšys

Taikomas modelis: "Asus Rog Ally

" Produkto dydis: 30 * 13.5 * 8.5 cm

Produkto grynasis svoris: 330g

Funkcijos:

1. Preciziškai suformuotas ir saugus pritaikymas: Mūsų produktas sukurtas tiksliai formuojant, kad būtų užtikrintas tobulas pritaikymas jūsų "ROG Ally" žaidimų konsolei, užtikrinantis veiksmingą apsaugą nuo pažeidimų. Tikslūs kortelių lizdai saugiai laiko jūsų konsolę.

2. Vidiniai minkšti skirstytuvai ir papildoma tinklinė kišenė: Vidiniai minkšti skirstytuvai atskiria jūsų žaidimų konsolę ir maitinimo laidus, neleisdami jiems trinti vienas kito ir sukelti įbrėžimų.Papildomoje tinklinėje kišenėje su užtrauktuku galima laikyti kitus priedus, visada viską sutvarkant.

3. Patogus ir universalus: Suprojektuotas su patogia rankena ir lengva konstrukcija, mūsų dėklas puikiai tinka įvairiems scenarijams, tokiems kaip stovyklavimas lauke, vakarėliai, šeimos susibūrimai ir kelionės.

Pakuočių sąrašas:

1 x Apsauginis dėklas Rog Ally

Visi atsiliepimai

Susiję produktai