Daugiafunkcinis valymo šepetys Minkštų šerių skystas batų šepetys Drabužių šepetys Batų drabužių lenta Šepetys Batų valiklis

€4.05 €8.10

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Šios baltos batų greitai nuvalomos servetėlės efektyviai pašalina nešvarumus ir prideda priežiūros ingredientų, kad būtų lengva valyti be vandens. Nešiojami ir plačiai naudojami, jie puikiai tinka valyti kelyje. Užtikrinkite, kad jūsų batai atrodytų švieži, naudodami šias greitas servetėles.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: batų servetėlės

Pakavimo specifikacija: 12 vnt

Monolitinė specifikacija: 180mmX40mm / 7.09 * 1.57 colių

Tinkamumo laikas: 2 metai

Pagrindinės sudedamosios dalys: minkštas neaustinis audinys, dejonizuotas vanduo, paviršinio aktyvumo medžiaga, skvarbioji medžiaga, pagalbinė medžiaga, esmė ir kt.

Naudojimo sritis: tinka vyriškiems ir moteriškiems baltiems batams, sportiniams bateliams, krepšinio bateliams, bėgimui

Batai, laisvalaikio batai, kelioniniai batai, megzti batai, tinkliniai batai, tinkliniai batai, tinkliniai batai ir kt.

avalynės gaminiai.

Pakuočių sąrašas:

Batų servetėlė*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Expert Cleaning: Mūsų sportbačių valymo servetėlės demonstruoja puikią valymo galią, naudojant paviršinio aktyvumo medžiagas ir giliai įsiskverbiančias medžiagas, kurios giliai valo jūsų batus, pašalindamos nešvarumus, kad atskleistų nepriekaištingus rezultatus.

2.Gentle Formula: Su mūsų sportbačių valymo servetėlėmis gausite švelnią formulę, kuri valo viršutinę dalį, o švelniai - rankas. Jo priežiūros ingredientai leidžia efektyviau skatinti batų priežiūrą, nesukeliant žalos ar negalios.

3. Lengvas valymas: patirkite neprilygstamą sportbačių valymą naudodami mūsų servetėles. Užpilta RO grynu vandeniu ir aktyvių nukenksminimo ingredientų mišiniu, mūsų servetėlė užtikrina gilų valymą be vandens ir greitą įsiskverbimą, kad būtų galima lengvai nuvalyti vienu metu.

4. Nešiojami ir kompaktiški: be vargo nuvalykite sportbačius su sportbačių valymo servetėlėmis.Vieno gabalo naudojimo patogumas užtikrina efektyvų nešvarumų pašalinimą, paliekant viršutinę dalį ryškią ir blizgią. Nešiojamos ir lengvai naudojamos šios servetėlės yra švarios bet kada ir bet kur, todėl įranga tampa nereikalinga.

5. Platus pritaikymas: Išbandykite mūsų universalią sportbačių valymo servetėlių valymo galią, tinkančią visų tipų batams, siūlydami be rūpesčių prižiūrėti vyriškus ir moteriškus baltus batus ir kitus avalynės gaminius. Kad jūsų mėgstami smūgiai lengvai atrodytų visiškai nauji!

Visi atsiliepimai

Susiję produktai