Sunkus indų šveitiklis su muilo dozatoriumi Virtuvės valymo šepetys Indų plovimo šepetys Dėmių šalinimas Kempinė Buitinė virtuvė

€5.45 €10.90

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Feature - Eco-Friendly
  • Origin - Mainland China
  • Style - Hand
  • Usage - Kitchen
  • Material - Plastic
  • Model Number - Dish Brush with Soap Dispenser

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženkleliai:

1. Tvirtas ir daugkartinio naudojimo: lengvai pašalinkite riebalus ir nešvarumus naudodami mūsų tvirtą, patvarų indų šepetėlį su muilo dozatoriumi. Pagamintas iš tvirtos, daugkartinio naudojimo ABS ir plieninės vielos, šis šepetys turi ilgą tarnavimo laiką ir yra saugus naudoti.

2 . Kūrybinis dizainas: Mūsų muilo dozavimo indų šepetys turi įmontuotą muilo rezervuarą. Laikykite muilą, kad laiku papildytumėte. Ergonomiška apvali galvutė gali padėti sumažinti nuovargį šveičiant. Jo integruotas dozatorius leidžia lengvai tepti valymo priemones.

3. Paprastas valdymas : paspauskite viršutinį mygtuką, kad pradėtumėte skalbti, ir lengvai pašalinkite užsispyrusias dėmes dėl įmontuotos purškiamos valymo priemonės. Paprastas valdymas yra įmanomas su indų šveitikliu su muilo dozatoriumi.

4. Patogus saugojimas: Šis indų plovimo šepetys su muilo dozatoriumi yra kompaktiško dydžio, todėl galite sutaupyti vietos saugykloje ir lengvai pastatyti ją ant sienos; su galinga funkcija ir keičiama šepetėlio galvute valyti indus dar niekada nebuvo taip paprasta.

5. Funkcijos: Išvalykite visų rūšių virtuvės reikmenis, nuo lėkščių ir viryklių iki puodų ir keptuvių, su puikiais rezultatais. Muilo dozavimo delno šepetėlis palengvina stalviršių ir kriauklių valymą nei bet kada anksčiau.

Aprašymas:

Mūsų muilo dozavimo indų šepetys sukurtas taip, kad jūsų indų plovimo patirtis būtų lengvesnė! Dėl ilgo tarnavimo laiko jums nereikės jaudintis, kad netrukus jį pakeisite. Galimybė laikyti skystas ir purškiamas valymo priemones reiškia, kad jums nereikės nuolat jų papildyti. Be to, tai taupo saugojimo vietą ir gali būti naudojama visų rūšių virtuvės reikmenims. Padarykite indų plovimą be vargo naudodami mūsų aukštos kokybės šepetėlį!

Specifikacija :

1. Produkto pavadinimas: puodų šepetys Produktas

2. Medžiaga: ABS produktas

3. Svoris: apie 80g

4. Produkto dydis: apie 10cm * 9cm / 3.9 * 3.5in

Prod uct sąrašas:

Puodo šepetys x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai