Alaus butelių aušintuvas su užtrauktuku nešiojamas neopreno vakuuminio puodelio rankovės vandens butelio dangtelio izoliatoriaus rankovės maišelio stiklinis butelių dėklas

€2.30 €7.43

(3 Klientų Atsiliepimai)
  • CN - Guangdong
  • Material - Non Woven Fabric
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - 1
  • item - Bottle Cover

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

alaus butelių izoliacinė mova išlaiko gėrimus šaltus, užtrauktukus, itin storas neopreno izoliacines rankoves

Funkcijos:

【LAIKYKITE GĖRIMUS ŠALTAI】: Alaus butelio aušintuvo rankovė pagaminta iš patvaraus 3 mm storio neopreno. Rankovės ilgesnį laiką išlaikys jūsų šaltus gėrimus vėsius. Mūsų rankovės taip pat gali apsaugoti jūsų rankas nuo nušalimo.

【LANKSTUS IR PATVARUS】: Alaus butelių aušintuvas turi patogią priekinę užtrauktuko angą, kad būtų lengva pasiekti. Rankovės dangtelis tinka europietiškiems "Pilsner" alaus buteliams ar kitiems panašios formos paprastiems stikliniams alaus buteliams. Dėl aukštos kokybės papildomo neopreno korpuso ir poliesterio klijavimo apdaila yra patvari ir patogi liesti.

【DAUGKARTINIO NAUDOJIMO IR PLAUNAMAS】: Alaus butelio aušintuvo dangtelį galima plauti ir naudoti daug kartų. Rankovės yra puikus vienkartinių popierinių puodelių dangtelių ir servetėlių pakaitalas. Tiesiog paprastas skalavimas, jis bus švarus.

【TINKA VISOMS PROGOMS】: Mūsų neopreno izoliacinės rankovės leidžia mėgautis savo lediniais gėrimais bet kada ir bet kur, nesvarbu, ar mokykloje, biure, namuose ar kelyje.

【NESLYSTANTI IR ATSPARI SMŪGIAMS】: Mūsų neopreno šilumos izoliacijos mova leidžia lengvai laikyti vyno butelį ir apsaugoti taurę nuo sudužimo, todėl galite gerti atvirai.

Medžiaga: neoprenas.

Apima: Izoliacinį dangtelį su užtrauktuku.

Visi atsiliepimai

2023-08-21

/

Pirkėjas

looks great and fits the beer bottle perfectly.. also great in preventing beer bottle breaking if it falls too.


2023-10-07

/

Pirkėjas

Super quality


2024-01-14

/

Pirkėjas

Mentira no mantiene frío nada ni tampoco enfría es una estafa


Susiję produktai