Kalėdinis ornamentas Megztas vilnos kaklas Vyno butelio dangtelio krepšys Kalėdiniai užvalkalai Dovanų maišeliai šventiniam vakarėliui Xmas Navidad Naujieji metai

€4.37 €8.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Silk
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - Christmas Wine Bottle Cover

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1.Mielas kalėdinis megztinis Išvaizda: Padarykite savo vyno butelius įdomesnius ir patrauklesnius naudodami šiuos unikalius kalėdinių snaigių, nykštukų, meduolių namelių modelius. Šie užvalkalai puikiai tinka šventinei nuotaikai jūsų namams ar vakarėliui suteikti.

2. Jaukus užvalkalas: Šie vyno butelių dangteliai yra pagaminti iš minkšto, patogaus ir lanksčios kokybės užvalkalo, kuris gali suteikti jūsų atostogų stalui kaimiškumo. Jie yra plaunami ir daugkartinio naudojimo, todėl jais galite mėgautis daugelį sezonų.

3.Platus naudojimas: Papuoškite savo vyno butelius šiais juokingais bjauriais kalėdiniais audiniais! Didelis hitas bet kuriame Kūčių vakarėlyje, šie viršeliai prajuokins jūsų svečius, draugus ir šeimos narius. Jie taip pat yra puikus jūsų stalo ar mantelės elementas.

4.Elegantiška išvaizda: Šis kalėdinio vyno butelio dangtelis turi ryškios spalvos dizainą, kuris padarys jūsų Kalėdas aktyvias ir suteiks daugiau džiaugsmo atmosferai jūsų šeimai ir draugams. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvari ir lengvai plaunama.

5.Nuostabi dovana: ji tinka Kalėdų vakarėliui, gimtadienio šventei, šventinei šventei ir bet kuriai kitai progai, susijusiai su vynu. Šis vyno butelio dangtelis padarys jūsų vyną įdomesnį ir patrauklesnį, o svečiams sukels šypseną.

Aprašymas:

Paverskite savo vyno butelius žavingais kalėdiniais megztiniais su mūsų plaunamais ir daugkartinio naudojimo vyno butelių dangteliais. Garantuotai prajuokinsite savo svečius, draugus ir šeimos narius, tuo pačiu įnešdami džiaugsmingesnės atmosferos į savo atostogų šventes. Puikios dovanos vyno mėgėjams, kiekvienas dangtelis tinka daugumai standartinio dydžio butelių.

Funkcijos:

Medžiaga: linas

Dydis: 37 * 15.5cm / 14.57 * 6.1 colių

Svoris: 21g

Pakavimas: OPP

Dėmesys:

Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti, kad būtų 1-2 cm dydžio skirtumas.

Pakuočių sąrašas:

1 x kalėdinio vyno butelio dangtelis

Visi atsiliepimai

Susiję produktai