24T/12T Spiralinis diferencialas Priekinės galinės ašys Pavarų komplektas Legiruotojo plieno dilimas atsparus 1/18RC naudojamas stabiliam važiavimui

€5.26 €7.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Accessories Type - Replacement Shell
  • Material - steel
  • Brand Name - Deek-Robot
  • Compatible Brand/Model - None
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - other

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Pagerina jūsų 1/18 M transporto priemonės našumą su mūsų kokybišku 24T / 12T skėčių pavarų rinkiniu. Sukurtas taip, kad atlaikytų griežtas bekelės sąlygas, šis pavarų rinkinys užtikrina sklandų galios perdavimą ir geresnį patvarumą, leidžiantį užtikrintai užkariauti bet kurią vietovę.

Patirkite patobulintą sukibimą ir puikų našumą su mūsų kruopščiai pagamintu 24T / 12T skėčių pavarų rinkiniu. Sukurtas taip, kad užtikrintų optimalų sukimo momento paskirstymą, šis pavarų rinkinys pagerina jūsų 1/18 TRX4M laipiojimo galimybes ir bendrą valdymą, todėl jį būtina atnaujinti rimtiems nuotolinio valdymo entuziastams.

Išnaudokite visas savo 1/18 M transporto priemonės galimybes su mūsų didelio našumo 24T / 12T skėčių pavarų rinkiniu. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, šis pavarų rinkinys pasižymi išskirtiniu tvirtumu ir patikimumu, užtikrinančiu sklandų veikimą ir tikslų valdymą nuotykių bekelėje metu.

jūsų 1/18 M patvarumas ir efektyvumas su mūsų tvirtu 24T / 12T skėčių pavarų rinkiniu. Šis pavarų rinkinys, sukurtas maksimaliam galios perdavimui ir mažesniam nusidėvėjimui, pagerina bendrą jūsų RC transporto priemonės našumą, todėl galite peržengti bekelės tyrinėjimo ribas.

Išlaisvinkite tikrąjį savo 1/18 M potencialą su mūsų pažangiu 24T / 12T skėčių pavarų rinkiniu. Sukurtas maksimaliam patvarumui ir geresniam sukimo momento paskirstymui, šis pavarų rinkinys pagerina jūsų RC transporto priemonės galimybes, siūlydamas neprilygstamą valdymą ir tikslumą bet kurioje vietovėje.

Specifikacijos:

Medžiaga: plienas

Komplektą sudaro:

1 komplektas Spiralinių pavarų komplektas

Nata:

Prašome leisti nuo 1 iki 3 cm paklaidą dėl rankinio matavimo, prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate,

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai