Funny Tufted Microfiber Black White Get Naked Bath Ple 50x80cm Non-Slip Thick Shaggy Large Toilet Bathroom Mat коврик для ванной

€21.60 €49.11

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - XL126
  • Style - Modern Style
  • Technics - Machine Made
  • Application - Bathroom
  • Material - microfiber
  • Feature - Eco-Friendly, Stocked
  • Brand Name - AISIRUI
  • Size - Large
  • Origin - Mainland China
  • CN - Jiangsu
  • Pattern - cartoon

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Medžiaga:

Mielas vonios kilimėlis pagamintas iš aukštos kokybės mikropluošto, kuris yra itin minkštas ir greitai sugeria vandenį. Jo mikropluoštas yra storas ir aukštas, o jūsų kojos ir kojų pirštai pagaliau gali lengvai praeiti pro mikropluoštą, suteikdami jums patogų ir šiltą jausmą.

Juokingas vonios kilimėlis:

Šis juodas vonios kilimėlis turi baltas raides "Get Naked". Pridėkite šiek tiek humoro prie savo kasdienės vonios rutinos su "Get Naked Bath" kilimėliu.Įžūlus ir stilingas jūsų pagrindinio vonios kambario ar svečių vonios dekoro priedas.

Neslidus pagrindas:

Mūsų neslystantys vonios kilimėliai yra ne tik saugūs, bet ir labai tinkami visų rūšių grindims suimti. Jo pagrindas yra taisyklingas ir gražus tekstūros dizainas, kad padidėtų trintis ir tvirtai laikytų grindis.

Super absorbentas:

Jis greitai sugeria vandenį iš jūsų kojų ir užrakina vandenį, kad apsaugotų jūsų grindis nuo lašančio vandens, su dideliu mikropluošto kiekiu, kuris gali greitai neišdžiūti, prašome dažnai išgydyti jį balkone.

Skalbimas mašina & Sausas:

Mašina plaunama vonios kilimėliams atskirai šaltame vandenyje. Jei reikia, džiovinkite žemoje temperatūroje arba pakabinkite sausai. Taip pat galite tiesiog pasiimti ir purtyti kilimėlį, kad gaivintumėte.

Apie pristatymą

Prekę (-es) išsiųsime per 7 darbo dienas po apmokėjimo, prieš atlikdami mokėjimą įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Jei negausite savo prekių per 60 dienų, susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Pristatymo data

"China Post" oro paštui paprastai reikia atvykti per 10–60 darbo dienų (siuntimas į Braziliją trunka apie 30–90 dienų.

"China Post Ordinary Small Packet Plus" paprastai užtrunka 14–90 darbo dienų.

China Post Ordinary Small Packet Plus, pateikite stebėjimo numerį, kurį galima stebėti tik Kinijoje.Jei jums reikia stebėjimo numerio, kurį galima stebėti jūsų vietinėje šalyje, pasirinkite registruotą "China Post Air Mail" siuntimą.

Atsiliepimus

Jei mūsų produktai ir paslaugos yra patenkinti, jūsų teigiami atsiliepimai ir 5 žvaigždutės išsamių pardavėjų įvertinimų yra labai vertinami.

Gavę teigiamus atsiliepimus iš jūsų, paliksime teigiamus atsiliepimus.

Vertindami siuntimo dalį, atsižvelkite į tarptautinį verslą.

Mes siekiame, kad jūs maloniai apsipirktumėte pas mus. Rašykite mums el. paštu prieš palikdami bet kokius 1 ar 2 įvertinimus, neigiamus atsiliepimus ar pradėdami bet kokį ginčą.

Mes suprantame, kokį jausmą ir nusivylimą galite patirti, ir dėsime pastangas, kad išspręstume problemas. Suteikite mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų ar klausimų,prašome laisvai susisiekti su mumis,mes mielai jums padėsime. Mes stengsimės atsakyti jums kuo anksčiau, tačiau dėl laiko juostų skirtumo gali būti, kad negalėsime jums atsakyti iš karto. Prašome duoti 24 darbo valandas, kad galėtume atsakyti, ačiū už supratimą.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai