Indų šveitiklis Virtuvės valymas Šveitiklis Šepetys Indų valymas Šveitiklis Muilas Dozavimas Šepetys Indų šveitimo šepetėlis indams Puodas Keptuvė

€2.00 €4.00

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Model Number - Dish Scrubber
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Ženklelių taškai:

1. Galinga valymo galia: Šis indų šepetys pasižymi korio formos dizainu, kuriame nėra nešvarumų ir pasižymi stipriomis valymo galimybėmis. Jis gali lengvai pašalinti užsispyrusias dėmes ir riebalus iš jūsų indų, puodų ir keptuvių.

2. Efektyvus indų plovimas: patogi išspaudimo technologija leidžia sklandžiai paskirstyti ir valdyti indų muilo išeigą. Paspauskite rankenos mygtuką, kad išleistumėte skystį tiesiai į šerius, sumažindami muilo atliekas ir maksimaliai padidindami valymo efektyvumą.

3. Platus pritaikymas: mūsų muilų išdavimo indų šepetys yra puikus priedas prie jūsų virtuvės valymo priemonių. Dėl galimybės lengvai valyti įvairius paviršius, tokius kaip puodai, dubenys ir viryklės, šis šepetys yra idealus jūsų virtuvės asistentas.

4. Paprasta naudoti: Priimdamas mielą išvaizdą, šis muilo dozavimo indų šepetėlis sujungia funkciją ir išvaizdą.Jis turi patogų sukibimą, kuris palengvina naudojimą, nereikia plauti rankų, taupyti pastangas ir neskaudėti rankų.

5. Puiki medžiaga: Sukurtas tarnauti su tvirta ir patvaria PP medžiaga, muilų dozavimo indų šepetys užtikrina patikimą veikimą ilgą laiką. Mėgaukitės neprilygstamu virtuvės valymu užtikrintai naudodami šį ilgai išliekantį indų šepetėlį.

Atsisveikinkite su netvarkingu indų plovimu su mūsų indų šepetėliu su muilo dozatoriumi! Šis šepetys, turintis nanopluošto valymo rutulį ir korio formos dizainą, lengvai pašalina maisto šiukšles ir dėmes. Patogi skysčių dozavimo sistema leidžia lengvai tepti muilą naudojant. Dėl patogios rankenos ir nereikia plauti rankų, šis šepetys idealiai tinka įvairiems tikslams. Pagamintas iš PP medžiagos, jis yra tvirtas ir ilgaamžis. Padarykite indų plovimą be vargo ir griebkite savo šiandien!

Specifikacijos:

Produkto spalva: žalia/balta

Produkto dydis: 8.5 * 8.5 * 11cm / 3.34 x 3.34 x 4.33inch

Gaminio svoris: 70g

Produkto medžiaga: PP + TPE + pluoštas

Stilius: animacinis filmas

Pakuočių sąrašas:

Muilo dozavimo indų šepetėlis*1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai