Taktinio žemėlapio dėklas Neperšlampamas daugiafunkcinis EDC pagalbinis įrankis Laikymo krepšys kariniams žygiams Medžioklė Kempingas Lauko veikla

€8.34 €13.10

(2 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Oxford Cloth, Oxford and waterproof TPU
  • Season - Spring, summer, Autumn, Winter
  • Type of sports - Hunting
  • Origin - Mainland China
  • Color - Camouflage
  • Brand Name - NoEnName_Null

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Taktinio žemėlapio dėklas Neperšlampamas daugiafunkcinis EDC pagalbinis įrankis Laikymo krepšys kariniams žygiams Medžioklė Kempingas Veikla lauke

Produkto pavadinimas: Taktinio žemėlapio atvejis / daugiafunkcinis lauko karinis žemėlapis Maišelis

Aprašymas:

Aukščiausios kokybės medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės oksfordo audinio medžiagos ir vandeniui atsparaus TPU, atspari dilimui, atspari vandeniui ir patvari. Efektyviai apsaugo žemėlapius nuo drėgmės ir lietaus.

Daugiafunkcinis: Taktinis žemėlapio dėklas yra profesionalaus lygio žemėlapių krepšys. Jis tinka įvairiems scenarijams, įskaitant taktinę ir lauko veiklą.

Didelė atminties talpa: Daugiafunkcinis žemėlapio dėklas, suteikiantis pakankamai vietos dideliems žemėlapiams ir kitai įrangai, pvz., žibintuvėliams, taktiniams rašikliams, nešiojamiesiems kompiuteriams, kompasams ir kt., laikyti.

Nešiojamas ir lengvas: sulankstomas, leidžiantis patogiai naudoti bet kada ir bet kur.

Būtinas laukui: daugiafunkcinis žemėlapio dėklas yra idealus pasirinkimas jūsų taktinei ir lauko veiklai, siūlantis patikimumą ir aukštą kokybę.

Pakuotę sudaro: 1 pagrindinis laikymo krepšys + 1 žemėlapio laikymo dėklas (NE apima kitus mažus priedus, parodytus paveikslėlyje)

Pakavimo būdas: paprastas pakavimas

Prekės svoris: 250g

Visi atsiliepimai

2023-11-21

/

Pirkėjas

perfecto


2023-12-23

/

Pirkėjas

Goods received in good condition. Great packing. Thank-you.


Susiję produktai