Naminių gyvūnėlių letenų priežiūra Balzamas Naminių gyvūnėlių letenų kremas Drėkinamasis ir patogus balzamas šunims ir katėms Šuniuko pėdų drėkiklis Letena Rūpestingas balzamas

€4.37 €8.74

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - Fadish, Fadish
  • Weight - /
  • Capacity - <250ml
  • Model Number - 583C7HH1407701
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

OOTDTY

Mūsų naminių gyvūnėlių pėdų kremas yra būtinas naminių gyvūnėlių savininkams. Tai suteikia patogią ir saugią patirtį, nedirginant jūsų augintinių odos.

Kruopščiai pagamintas iš draugiškų medžiagų, mūsų naminių gyvūnėlių pėdų kremas užtikrina komfortą ir kvėpavimą jūsų pūkuotiems draugams. Joskin draugiška formulėgarantuoja malonią patirtį tiek jums, tiek jūsų augintiniams.

Sukurtas kačių ir šunų savininkams, mūsų naminių gyvūnėlių pėdų kremas yra būtinas kasdienės priežiūros produktas. Laikykite savo augintinių leteną sveiką ir drėkinamą šiuo praktišku kremu.

Nesvarbu, ar pasiimate savo augintinį pasivaikščioti parke, ar praleidžiate kokybišką laiką namuose, mūsų naminių gyvūnėlių letenų priežiūros kremas puikiai tinka bet kokiai progai. Suteikite savo augintiniams komfortą, kurio jie nusipelno, naudodami šį lengvai naudojamą kremą.

Pagerinkite savo augintinių gerovę naudodami mūsų naminių gyvūnėlių pėdų kremą.Pajuskite teigiamą poveikįjis turi sveikų ir patenkintų augintinių išlaikymui.

Specifikacijos:

Medžiaga: NaturalExtract

Produkto dimensija: kaip parodyta

paveikslėliuose Talpa: apie 15g / 0.03pound

Komplektą sudaro:

1x naminių gyvūnėlių letenų priežiūros balzamas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai