Metalinis paukščių namelis Laikiklis Cinkuotas plienas Stabilus Paukščių tiektuvas Laikiklis Paukščių slaugos pagrindai Sodo vaizdingas vejos parkas

€7.09 €14.18

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Stainless Steel
  • Type - BIRDS
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Atnaujinkite savo paukštidę su mūsų patikimu paukščių namelio tvirtinimo laikikliu. Jo patvari medžiaga užtikrina ilgalaikį naudojimą, o dizainas sumažina valymą ir skatina lengvą montavimą. Puikiai tinka lizdų dėžėms ir palaiko iki 15 svarų. Atsisveikinkite su nestabiliais paukščių nameliais!

Specifikacijos:

Dydis: apie 15.2 * 2.5cm / 5.98 * 0.98 colių

Medžiaga: cinkuotas plienas

Pakuočių sąrašas:

Laikiklių*1 rinkinys

Varžtas*4vnt

Arba

Laikiklis*2 rinkiniai

Varžtai*8 vnt

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikis palaikymas: Pastatytas iš tvirto ir patikimo cinkuoto plieno, šis paukščių namo tvirtinimo laikiklis suteikia stabilų pagrindą jūsų paukščių namams. Jo rūdims atspari ir patvari medžiaga užtikrina, kad jis gali atlaikyti sunkias oro sąlygas, nesulūždamas ir deformuodamasis.

2.Patogus išmontavimas: Metalinio paukščių namelio laikiklio sraigtinis mechanizmas leidžia lengvai išardyti, todėl galima be vargo patikrinti ir išvalyti paukščių namelius. Laikykite laikiklį nesugadintą ir padėkite jį bet kur, kad būtų patogu prižiūrėti.

3. Patikimas ir patvarus: Paukščių namo tvirtinimo laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės metalo, maždaug 0,08 colio storio. Lengvai montuojamas ir maždaug 6 x 1 colio dydžio laikiklis pritvirtinamas 1 colio atstumu nuo paukštidės galo, užtikrinant saugų tvirtinimą.

4. Efektyvus tvirtinimas: Mūsų paukščių namelio tvirtinimo laikiklis užtikrina universalų paukščių namelių, inkilų dėžių ir medinių tiektuvų pritvirtinimą prie norimų paviršių, nesvarbu, ar tai būtų stulpai, tvoros ar medžiai. Mėgaukitės lengvu montavimu ir puikia padėtimi savo plunksnų draugams.

5.Laiko taupymo sprendimas: Šis paukščių namams skirtas laikiklis yra su varžtais ir gali būti lengvai ir greitai montuojamas ant bet kokio paviršiaus. Jis yra praktiškas ir saugus, palaikantis iki 15 svarų svorio.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai