Rankinis rankšluosčių laikiklis Lipnus vonios rankšluosčių laikiklis Rankšluosčių laikiklis vonios sienai, vonios kambariui, virtuvei

€11.30 €16.15

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Stainless Steel
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Vonios rankšluosčių kabykla - Ši rankšluosčių kabykla, pasižyminti unikaliu U formos dizainu ir juoda apdaila, prideda stilingų elementų ir leidžia jūsų vonios kambariui atrodyti moderniai ir gražiai. Kiekvienos vonios rankšluosčių kabyklos galai turi lygius kraštus ir užapvalintus kampus, todėl traukiant rankšluosčiai nesusipainioja ir nesusipainioja.

Stiprus lipnus rankšluosčių stovas - Ši rankšluosčių kabykla turi stiprų sukibimą ir didelį lipnų paviršių, kuris tvirtai prilimpa prie sienos nenukrisdamas. Ši lipni rankšluosčių kabykla yra tvirta ir gali išlaikyti iki 10 svarų svorio.

Lengva įdiegti - nereikia gręžti. Tiesiog nuvalykite sieną, nulupkite apsauginę plėvelę ant nugaros, priklijuokite rankšluosčių laikiklį prie sienos ir keletą sekundžių paspauskite. Įdiegę palaukite 24 valandas, kol pradėsite jį naudoti. PASTABA: Rankšluosčių kabykla tinka lygiems paviršiams, tokiems kaip medis, plytelės, marmuras, metalas, stiklas ir kt.Nerekomenduojama klijuoti šio juodo rankšluosčių laikiklio ant grubių paviršių, tokių kaip kalkakmenio sienos, tapetai, dažytos sienos, ETC.

Plačiai naudojama rankšluosčių kabykla - gali būti naudojama šalia vonios kriauklės ar virtuvės kriauklės, ant medinių spintelių paviršių, stiklinių paviršių ar kitur. Šią lipnią rankšluosčių kabyklą galite naudoti kaip rankšluosčių kabyklą, indų rankšluosčių kabyklą, dušo rankšluosčių kabyklą, vonios rankšluosčių kabyklą, virtuvinę rankšluosčių kabyklą ir dar daugiau.

dydis: Apie 26cm ilgio

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: Juoda

Pakuote sudaro:

1 x Rankšluosčių laikiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Rankinis rankšluosčių laikiklis Lipnus vonios rankšluosčių laikiklis Rankšluosčių laikiklis vonios sienai, vonios kambariui, virtuvei

Visi atsiliepimai

Susiję produktai