Magnetinio rašiklio laikiklis 3 skyriai Didelio galingumo metalinis šaldytuvas Lenta Mokyklos biuro reikmenys Kanceliarinių prekių laikymo organizatorius Stovas

€6.15 €12.56

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - Metal
  • Type - Pen Holders
  • Shape - Square
  • Style - Korean Style
  • Origin - Mainland China
  • Novelty - FANTASTIC

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Magnetinio rašiklio laikiklis 3 skyriai Didelio galingumo metalinis šaldytuvas Lenta Mokyklos biuro reikmenys Kanceliarinių prekių laikymo organizatorius Stovas

Vietą taupantis dizainas: Šis magnetinio rašiklio laikiklis puikiai tinka mažoms erdvėms, tokioms kaip šaldytuvai, kubiniai stalai ir spintelės, padedantis tvarkyti ir laikyti daiktus neužimant daug vietos.

Universalus saugojimo sprendimas: naudokite šį magnetinį laikiklį įvairiems daiktams, pvz., pieštukams, nuotolinio valdymo pultams, žymekliams, raktams ir kt., laikyti ir tvarkyti, kad jūsų aplinka būtų švari ir būtų išvengta nuostolių.

Stiprus magnetinis sukibimas: Su 6 įmontuotais itin stipriais magnetais ši laikymo spintelė tvirtai pritvirtinama prie bet kokio magnetinio paviršiaus, užtikrinant tvirtą sukibimą ir užkertant kelią slydimui.

daugiafunkcis organizatorius: Šis magnetinės spintelės organizatorius gali būti naudojamas kaip pieštuko laikiklis, žymeklio laikiklis ar net nedidelis laikymo krepšys, todėl jis tinka naudoti namuose, biure, mokykloje ir restorane.

Patvarus ir lengvas: Pagaminta iš aukštos kokybės metalo, ši magnetinė daiktadėžė yra tvirta, lengva ir atspari lenkimui bei deformacijai, užtikrinanti ilgalaikį naudojimą.

Aprašymas:

Pristatome mūsų magnetinio rašiklio laikiklį – puikų sprendimą taupant vietą ir tvarkant savo daiktus. Šį universalų laikiklį galima lengvai pritvirtinti prie šaldytuvų, kabinų stalų, mokyklinių spintelių ar namų laikymo dėžių, neužimant daug vietos. Tai idealiai tinka saugoti ir tvarkyti tokius daiktus kaip pieštukai, nuotolinio valdymo pultai, žymekliai, maži sąsiuviniai, raktai, mini veidrodžiai ir kt.

Su itin stipriais įmontuotais magnetais ši daiktadėžė užtikrina tvirtą sukibimą su bet kokiu magnetiniu paviršiumi, neleidžia slysti ir apsaugo jūsų daiktus. Pagamintas iš patvaraus metalo, jis yra tvirtas ir lengvas, todėl lengvai nesulenks ir nedeformuosis.

Šis daugiafunkcinis magnetinis organizatorius gali būti naudojamas kaip pieštuko laikiklio puodelis, žymeklio laikiklis, mokyklos spintelės organizatorius arba pieštukų laikiklio krepšelis. Jis tinka įvairiems scenarijams, įskaitant namus, virtuvę, biurą, darbo vietą, mokyklą, restoraną ir kt.

Atsisveikinkite su netvarkingomis erdvėmis ir pamestais daiktais su mūsų aukštos kokybės magnetine daiktadėže. Laikykite savo aplinką švarią ir tvarkingą, tuo pačiu maksimaliai padidindami laisvą erdvę.

Elemento pavadinimas: Rašiklio laikiklis

Medžiaga: metalas

Funkcija: magnetinis laikiklis

Savybės: 3 skyriai, sunkus, magnetinis

Informacija apie dydį:

L: 19cm/7.48", W: 5.8cm/2.28", H: 12.6cm/4.96" (apytiksliai)

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro:

1 x Rašiklio laikiklis

Visi atsiliepimai

Susiję produktai