Mini automobilinis adapteris 100W nešiojami dvigubi prievadai USB įkroviklis automobiliui USB automobilinis įkrovimo adapteris Patogus automobilio USB lizdas daugiafunkcinis

€1.54 €3.09

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Size - 2x2x4cm
  • Special Features - High-Speed Charging
  • Model Name - USB Car Charger
  • Item Weight - 80g
  • Material Type - Aluminum Alloy+ABS Flame Retardant Material
  • Out Power - 100W
  • Brand Name - Ai CAR FUN
  • Origin - Mainland China
  • Voltage - 12V
  • Item Type - Cables, Adapters & Sockets

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Greitai ir efektyviai įkraukite savo mobiliuosius įrenginius naudodami mūsų greitąjį įkroviklį automobiliui.Šis įkroviklis palaiko tiek 12 V, tiek 24 V įkrovimą ir greitai užpildo jūsų išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, nešiojamuosius kompiuterius ir dar daugiau, užtikrindamas greitą šilumos išsklaidymą nepakenkiant vairavimo saugumui. Pagaminta iš lengvų medžiagų, ją lengva nešiotis ir naudoti lauke.

Specifikacijos:

Pavadinimas: USB Car Charger

Medžiaga: aliuminio lydinys + ABS antipireninė medžiaga

USB išėjimo galia: 100W

C tipo išėjimo galia: 30W

Spalva: Juoda, Sidabras

Taikomas tipas: 12V-24V universalus transporto priemonių modeliams

Pakuočių sąrašas:

1* USB automobilinis įkroviklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau išsamios informacijos

apie produktą 1. Universalus suderinamumas: Turėdami plataus diapazono įtampos įvestį, šį USB automobilinį įkroviklį galite naudoti bet kurioje transporto priemonėje, nesvarbu, ar jis yra 12 V, ar 24 V. Nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų ar tinkamo automobilio modelio pasirinkimo.

2. Greitas įkrovimas: naudodami mūsų automobilinį USB įkroviklį, įkraukite įrenginius greitai ir vienu metu. Jo c tipo prievadas teikia PD protokolo palaikymą, o USB A prievadas palaiko QC protokolą, užpildydamas jūsų įrenginius maitinimu lauke. Puikiai tinka mobiliesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, nešiojamiesiems kompiuteriams ir kt.

3. Užkirsti kelią pažeidimams: USB automobiliniame įkroviklyje naudojama aliuminio lydinio + ABS antipireninė medžiaga, užkertanti kelią savaiminiam degimui. Jo įbrėžimams atsparus dizainas užtikrina maksimalų patvarumą. Išmanusis lusto reguliavimas užtikrina greitą šilumos išsklaidymą ir apsaugo nuo perkrovimo, perkaitimo ir trumpojo jungimo.

4.Vietos taupymo sprendimas: USB automobilinis įkroviklis gali pasigirti išskirtine nematoma traukimo žiedo funkcija, užtikrinančia, kad automobilio įkrovimas būtų sklandus ir be jokių nervingų laidų. Išradingas dizainas užtikrina be rūpesčių saugojimo patirtį, todėl jūsų įkrovimui lauke reikia lengvumo.

5.Design: Dėl tvarkingos ir tvarkingos išvaizdos šis automobilinis USB įkroviklis tvirtai telpa į bet kurį lizdą. Jo mažas ir lengvas korpusas užtikrina maksimalų nešiojamumą, todėl puikiai tinka naudoti lauke.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai