PWM ventiliatoriaus stebulės skirstytuvas, 4 kontaktų juodos rankovės 5 krypčių kompiuterio procesoriaus aušinimo dėklas Ventiliatoriaus prailginimo skirstytuvo adapterio kabelis 40Cm / 15.7Inch

€3.88 €5.70

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Type - Parallel Cables
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

PWM ventiliatoriaus stebulės skirstytuvas, 4 kontaktų juodos rankovės 5 krypčių kompiuterio procesoriaus aušinimo dėklo ventiliatoriaus prailginimo skirstytuvo adapterio kabelis 40Cm / 15.7Inch Multi-headers, nuo 1 iki 5 skirstytuvas 5 krypčių 4 kontaktų PWM ventiliatoriaus maitinimo šaltinio prailginimo kabelis, su keliais virželiais 4 kaištis kompiuterio korpuso vidiniams pagrindinės plokštės ventiliatoriams.

Prailginimo ventiliatoriaus kabelis, dauguma kompiuterio su tik vieno korpuso ventiliatoriaus jungtimi, nepakanka kompiuteryje sukurti 2 ar daugiau ventiliatorių. Įveskite tai 4pin pwm splitter 5 prievadai yra paprasti ir gerai veikia su 4 dėklų ventiliatoriaus antraštėmis ir viena procesoriaus antrašte, lengvai pasiekiama.

PC ventiliatoriaus skirstytuvas su dvigubu lipniu galeliu turi lipnią juostą, kurią galite naudoti norėdami pritvirtinti ją dėklo viduje, o baigę galėsite prijungti visus procesoriaus / nuolatinės srovės ventiliatorius ir tvarkyti laidus. Tai leidžia pagrindinei plokštei valdyti visus ventiliatorius ir reguliuoti jų greitį.

Lengva prijungti ir montuoti, 5 krypčių 4 kontaktų jungties lizdo ventiliatoriaus stebulės prailginimo kabelio lankstumas tarp pagrindinės plokštės ir procesoriaus aušinimo ventiliatorių. (Greitį galima nuskaityti tik "CPU" prievadu.)

Plačiai suderinamas, palaiko 4 kontaktų ir 3 kontaktų ventiliatorių kabelį, ventiliatoriaus maitinimo kabelį suderinamą su 4 kontaktų ir 3 kontaktų kompiuterio korpuso ventiliatoriais.

Spalva: juoda

Medžiaga: PC + metalas

Dydis: 40cm

Pakuote sudaro:

2 * 5 krypčių skirstytuvo prailginimo kabelis

2 * Pagrindinė valdymo kortelė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai