Lipdukai vandens buteliams 50vnt Mielas vinilas Vandeniui atsparūs juodos varnos lipdukai Estetinis automobilinis dviratis Motociklas Decals Kompiuteris

€2.97 €5.96

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Item Length - 0.00inch
  • Item Weight - 1.00kg
  • Item Width - 0.00inch
  • Item Height - 0.00inch
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Mieli gyvūnų lipdukai iš viso yra 50 vienetų ir gali būti naudojami kaip vandens puodelių, nešiojamųjų kompiuterių, vandens butelių, riedlenčių, gitarų, automobilių ir kt. Dekoracijos, įvairių stilių, kad atitiktų įvairius žmonių poreikius.

Specifikacijos:

Pavadinimas: crow graffiti stickers

Lapo dydis: apie 5-8cm / 2-3.15inch

Gatavo produkto pakuotės dydis: apie 10 * 8 * 1,2 cm / 4 * 3,15 * 0,47 colio

Gaminio svoris: apie 22 g (50 lapų vienam rinkiniui)

Pakuočių sąrašas:

50vnt *Lipdukai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.[ Smulki vinilo medžiaga ] "Crow Sticker" yra aukštos raiškos vaizdas, turintis gerą tekstūrą, pasižymintis vandeniui atspariu, patvariu ir patikimu, pagamintu iš vinilo ir UV spindulių.

2.[ Gražios dekoracijos ] Lipdukai vandens buteliams yra įvairių formų animacinių varnų nespalvotos, įmantriai suprojektuotos, tamsios, baisios, unikalios lipdukų dekoracijos.

3.[ Lengvas nešiojimas ] Gyvūnų vinilo lipdukai leidžia žmonėms juos pasiimti su savimi, neužima vietos kuprinėje, maži ir lengvi.

4.[ Plačiai pritaikomas ] Gali būti naudojamas kaip vandens puodelių, nešiojamųjų kompiuterių, vandens butelių, riedlenčių, gitarų, automobilių ir kt. Dekoracijos, "Cute Animal Stickers" iš viso yra 50 vienetų, įvairių stilių, kad atitiktų įvairius žmonių poreikius.

5.[ Graži dovana ] Tiek estetika, tiek praktiškumas, Vandens butelių lipdukai tinka draugams, šeimos nariams, kolegoms, vaikams ir kt., Tai puiki Kalėdų, Padėkos dienos ir gimtadienio dovana.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai