Madingi vasaros laisvalaikio megztiniai Išskalbti marškinėliai Minkšti vyriški marškinėliai Gatvės apranga Vasaros vintažiniai vyriški marškinėliai Kasdienis drabužis

€4.95 €7.99

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Style - Casual
  • Applicable Scene - Daily
  • Fabric Type - Batik
  • Applicable Season - summer
  • Sleeve Length(cm) - half
  • Material - Polyester
  • Origin - Mainland China, Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Svarbi informacija

Medžiaga: medvilnė

Pakuotės dydis:

M dydis, tinkamas svoris: 45-50kg, ūgis: 155-160cm (apytiksliai) L dydis, tinkamas svoris: 50-60kg, ūgis: 160-170cm (apytiksliai) Dydis XL, tinkamas svoris: 60-65kg, ūgis: 170-175cm (apytiksliai) Dydis 2XL, tinkamas svoris: 65-75kg, ūgis: 175-180cm (apytiksliai) Dydis 3XL, tinkamas svoris: 75-85kg, ūgis: 180-185cm (apytiksliai)

Apžvalga:

Vėsus, patogus ir neužkimštas būdas patekti į vasaros karštį, šie vyriški marškinėliai yra sukurti su puse rankovių ir yra labai minkšti bei kvėpuojantys.

Šiuos vyriškus marškinėlius galite derinti su įvairiomis kelnėmis ir batais, nes jie pasižymi paprastu ir kasdieniu vientisos spalvos dizainu ir galite išgauti stilingą gatvės vaizdą.

Jis pagamintas iš medvilnės medžiagos.

Galite rinktis iš 5 dydžių ir 4 spalvų.

Vyriški marškinėliai tinka jūsų kasdienei ir lauko veiklai, pavyzdžiui, pasimatymams, verslui, biurui, draugų vakarėliui, atostogoms, sportui, golfui, rytiniam bėgimui ir kt.

Nata:

Peržiūrėkite mūsų dydžių lentelę ir pasirinkite tinkamą dydį. Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Specifikacijos:

Stilius: Mada Lytis: vyrai Dydžio tipas: įprastas Sezonas: Vasara Kaklo tipas: O-kaklas Rankovės ilgis: pusiau rankovė Ilgis: Reguliarus Savybės: vientisa spalva, vintažinis, laisvas pritaikymas

Pakuote sudaro:

1 x Vyriški marškinėliai

Visi atsiliepimai

Susiję produktai