Anti-Fog Plaukimo akiniai Moterys Vyrai Galvanizuojantys plaukimo akiniai vasaros dovanoms, Vasaros anti-rūkas ir nesandarūs plaukimo akiniai

€8.50 €12.50

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos:

Mūsų maudymosi akiniai suaugusiems suteiks jums galvanizavimo technologiją. Taigi jie gali filtruoti kenksmingą šviesą ir apsaugoti jūsų akis nuo tiesioginių saulės spindulių. Naudojant anti-rūko dangą, jie gali veiksmingai apsaugoti nuo rūko. Taigi, jie gali suteikti jums gerą viziją ir pagerinti jūsų plaukimo patirtį. Jie yra specialiai sukurti taip, kad juos būtų galima lengvai pakeisti dydžiu. Be to, jie turi greitai atleidžiamą sagtį ant nugaros, todėl galite juos užsidėti per kelias sekundes, nesusipainiodami plaukų.

Specifikacijos:

Medžiaga: silikoninis ir pc galvanizuojantis anti-rūko lęšis

Dydis: apie 14,5 * 4,5 * 4,5 cm / 5,7 * 1,77 * 1,77 colių

Pakuočių sąrašas:

1 komplektas * Plaukimo akiniai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Galvanizavimo dizainas: Mūsų maudymosi akiniai suaugusiems yra sukurti naudojant galvanizavimo technologiją ir aukštųjų technologijų veidrodinę objektyvo dangą, kuri gali filtruoti kenksmingą šviesą ir apsaugoti jūsų akis nuo tiesioginių saulės spindulių.

2.Naudokite anti-rūko dangą: Turėdami anti-rūko dangos dizainą, mūsų galvaniniai plaukimo akiniai gali suteikti jums gerą regėjimą ir pagerinti jūsų plaukimo patirtį.

3. Lengva naudoti: Mūsų nerasotus plaukimo akinius lengva naudoti ir jie yra specialiai sukurti taip, kad juos būtų galima lengvai pakeisti. Be to, jie turi greitai atleidžiamą sagtį ant nugaros.

4. Saugus ir minkštas: Mūsų Siamo ausų kištukai, plaukimo akiniai turi minkštą silikoninį rėmą ir puikią dvigubo sandarinimo tarpinę, kad būtų užtikrintas didesnis komfortas. Be to, jie tvirtai priglunda ir gali apsaugoti jūsų akis.

5.Praktiškos vasaros dovanos: Mūsų nesandarūs maudymosi akiniai yra išskirtiniai ir tinkami užsisakyti vaikų dienos dovanoms, jubiliejinėms dovanoms, gimtadienio dovanoms, šventinėms dovanoms ir kt.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai