žalių lapų kilimėlis neslystantis delno formos vonios kilimėlis Monstera mielas vonios kilimėlis Super sugeriantis vonios kilimėlis Vonios kilimėlis

€15.87 €27.84

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Material - PVC
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

žalių lapų kilimėlis neslystantis delno formos vonios kilimėlis Monstera mielas vonios kilimėlis Super sugeriantis vonios kilimėlis Vonios kilimėlis

[Aukštos kokybės medžiaga] Šis vonios kilimėlis pagamintas iš mikropluošto, kuris pasižymi puikiu higroskopiškumu, kad jūsų kojos būtų šiltos ir sausos. Kilimėlis yra storas ir minkštas, saugus ir patvarus, stiprus ir netoksiškas ilgalaikiam naudojimui.

[Neslidus TPR pamušalas] Šis vonios kilimėlis turi TPR guminį pamušalą ant nugaros, kuris turi neslystantį poveikį. Naudokite šį neslystantį vonios kilimėlį, kad mūsų šeimos nariai neslystų ir nesusižeistų. Padėkite vonios kilimėlį ant sausų ir lygių grindų.

[Gražus žalių lapų raštas] Mielo grindų kilimėlio paviršius suprojektuotas su gražiu žalių lapų raštu, kuris suteikia žmonėms gaivų ir natūralų jausmą ir leidžia mums jaustis laimingais. Natūralaus ir gaivaus elemento pridėjimas prie mūsų namų.

[Plaunamas] Šį vonios kilimėlio kilimėlį lengva valyti.Vonios kilimėlius galima skalbti rankomis arba skalbti skalbimo mašinoje, todėl juos lengva valyti ir naudoti.

[Daugiafunkcinė programa] Šis žaliųjų lapų kilimas tinka virtuvei, vonios kambariui, dušui, verandai, balkonui, miegamajam ir kt. Jis taip pat gali būti įteiktas kaip gimtadienio, namų ruošos ar atostogų dovana šeimai ar draugams.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: pluoštas + TPR

Dydis: A: maždaug 45 x 76 cm / B: maždaug 43 x 61 cm

Pakuote sudaro:

1 x neslystantis grindų kilimėlis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai