Rankinis oro ragas, aliuminis + ABS nešiojamas rankinis oro siurblio ragas, garsaus triukšmo kūrėjo saugos ragas sporto renginiams

€13.17 €16.67

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

[Aukšta kokybė]Rankinis oro siurblio ragas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio + ABS medžiagos, kuri turi tvirtą, antikorozinę, patvarią naudoti.griežtai visiškai išbandyta, kad būtų užtikrinta geriausia kokybė prieš išsiuntimą, saugu naudoti.

[Plačiai taikomas] Rankinis oro siurblio garsinis signalas puikiai tinka jūrų saugai, priešgaisrinei signalizacijai, stovyklavimui, pramonės saugai ir sporto renginiams. Mažas ir išskirtinis , neužims per daug vietos,lengvai nešiojamas ir naudojamas.

[Funkcijos] Šis rankinis oro signalas apdorojamas siurblio veikimu, naudojant suslėgtą orą, ir stumkite rankeną, kad sukurtumėte garsų garsą. Ekologiškas - jokių pakaitinių skardinių ar chemikalų, niekada nepritrūks oro.

[Priminimas] Garsus 120 db ragas užtikrina, kad būsite išgirsti iki mylios. Būkite pasirengę, kai suaktyvinsite šį ragą. Jis yra labai garsus tiek, kad privers jūsų ausis skambėti, todėl nedėkite oro rago prie ausų.

Spalva: balta + raudona

Medžiaga: aliuminis + ABS

Pakuote sudaro:

1 x garsiakalbis

1 x Daiktadėžė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Visi atsiliepimai

Susiję produktai