1pc USB belaidis adapteris, skirtas "iPhone" automobiliams OEM laidinis į belaidį raktą, skirtas "Audi Mercedes", "Volkswagen", "Toyota", "Honda", "Plug and Play"

€31.60 €63.20

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Brand Name - None

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

Funkcijos

1.【Automobilinis belaidis CarPlay adapteris】 Šis adapteris leidžia naudoti belaidį CarPlay originaliose automobilinėse stereoaparatūrose. Nebereikia jaudintis dėl netvarkingų laidų, "CarPlay" belaidžiai adapteriai gali lengvai konvertuoti laidinį "CarPlay" į belaidį! Galite pasiekti internetinius žemėlapius, skambučius laisvų rankų įranga, siųsti ir gauti žinutes bei klausytis muzikos!

2.【 Mini lengvas dizainas, Magic Box 】 Šis belaidis CarPlay adapteris yra lengvas ir stilingas, taupantis jūsų automobilio vietą ir tinkantis daugiau automobilių modelių. Palaiko originalius vairo valdiklius, jutiklinio ekrano mygtukus ir rankenėlės operacijas.

3.【 Lengva naudoti 】 Prijunkite ir paleiskite, 3 sekundes prijungti, nereikia išimti OEM radijo, nereikia išardyti automobilio centrinės konsolės, prižiūrėti originalaus automobilio ekrano, sklandžiai veikti ir suderinamas su originalia automobilio garso kokybe.

4.【 Perdavimas 】 Sertifikuotas 5 GHz WiFi modulis, užtikrinantis greitesnę ir geresnę belaidžio ryšio patirtį. Labai pagerina ryšio greitį ir perdavimo stabilumą.

Parametras:

Produkto pavadinimas: Carplay Car USB AIBOX

Funkcija: belaidis "Carplay"

Produkto energijos suvartojimas: 3–5 W

Prisijungimo būdas: belaidis ryšys

WIFI: 5.0Ghz

Pagrindinis "Bluetooth": 5.0

Maitinimo įvestis: 5V1 ~ 2.1A

Galia: DC5V1 ~ 21A

Taikomas modelis: Originalus automobilis yra su laidiniu automobilio modeliu

Mobiliųjų telefonų palaikymas: "iPhone" su "iOS 10.0" ir naujesnėmis sistemomis

Komplektą sudaro: adapteris * 1 + adapterio kabelis * 1 + naudojimo instrukcija * 1

Visi atsiliepimai

Susiję produktai