Naujas 8 In 1 daugiaspalviai pieštukai Creative Push Style Pasidaryk pats keičiamas aliejinis pastelinių spalvų pieštukas vaikams Graffiti dažymo įrankiai

€0.67 €1.88

(0 Klientų Atsiliepimai)
  • Origin - Mainland China

Spalva: Pasirinkti

Pridėti į Pageidavimų sąrašą

1Pcs 8 In 1 daugiaspalviai pieštukai Creative Push Style Pasidaryk pats keičiamas aliejinis pastelinių spalvų pieštukas vaikams Graffiti tapybos įrankiai

Punktai:

1.【8 in 1 Rich Color】Daugiaspalviai pieštukų rašikliai turi 8 skirtingas spalvas 1 rašikliu, kiekviena spalva yra labai ryški, galite pasirinkti bet kokią spalvą, įvairios spalvos tinka spalvinti pagrindinius teksto taškus arba užrašų kodavimui.

2.【Praktiškas ištraukiamas dizainas】"8-in-1" pieštukų rašikliai yra kūrybiško dizaino, patogu ir greita perjungti ir keisti spalvas rašant. Kokią spalvą naudoti, paspauskite mažą 8 spalvos spyruoklę 1 pieštukų rašikliuose, tada paspauskite viršų ir nustokite naudoti.

3.【Skatinkite savo kūrybiškumą】Ištraukiamas pieštukas vaikams gali patenkinti piešimo proceso poreikius, o spalvingas rašalas gali skatinti jūsų kūrybiškumą ir vaizduotę bei padidinti susidomėjimą mokymusi.

4.【Lengva naudoti】Šie daugiaspalviai pieštukai turi tvirtą dangtelį ir sklandų papildymą, miela išvaizda kartu su praktiškumu padeda juos patogiai naudoti rašant ar piešiant.

5.【Padarykite nuostabią dovaną 】Ištraukiami spalvoti pieštukai idealiai tinka kaip dovanos savo šeimai ir draugams tokiomis progomis kaip Kalėdos, gimtadieniai, Motinos diena, Velykos, Valentino diena, Padėkos diena, vakarėliai ir naujų mokslo metų pradžia.

Funkcijos:

Daugiaspalviai pieštukų rašikliai turi 8 skirtingas spalvas 1 rašikliu, kiekviena spalva yra labai ryški

"8-in-1" pieštukų rašikliai yra kūrybiško dizaino, patogu ir greita perjungti ir keisti spalvas rašant.

Ištraukiamas pieštukas vaikams gali patenkinti piešimo proceso poreikius, spalvingas rašalas gali sužadinti jūsų kūrybiškumą ir vaizduotę

Produkto pavadinimas: Paspauskite 8 spalvų besisukantį pieštuką

Produkto dydis: 15cm ilgio, 2.5cm skersmens

Produkto pakuotė: "Independents" popierinės kortelės pakuotė

Kiekvienas svoris yra apie 0,06 KG

Produkto spalva: viena 8 spalvų rašiklis statinė mėlyna raudona žalia oranžinė rožinė violetinė geltona juoda

Produktų sąrašas

1*8 1 spalvos pieštuku

Visi atsiliepimai

Susiję produktai